Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Brugal Anejo Superior Rum 0,70LTR

(0 reviews)

Brugal Anejo Superior Rum 0,70LTR is een "Dark Rum". Een droge, kruidige rum die toch aangenaam zoet smaakt. Deze rum heeft 5 jaar gerijpt in speciaal geselecteerde eikenhouten vaten.

  • Koop 6 voor
    € 16,65
  • Koop 12 voor
    € 16,05
  • Koop 18 voor
    € 15,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Brugal Anejo Superior Rum 0,70LTR

Brugal Anejo Superior Rum is een heerlijke rum met een kruidige, droge smaak die toch verrassend zoet smaakt. Deze Dark rum heeft 5 jaar gerijpt in speciaal geselecteerde eikenhouten vaten om tot deze unieke combinatie van smaken te komen. Deze rum heeft in 2008 Brons gewonnen in zijn categorie op de 3rd Annual Polished Palate International Rum Festival. Brugal zal zeer trots zijn op deze prestatie van formaat.

Dominicaanse Kwaliteitsrum

Brugal Anejo Superior Rum is een premium rum die afkomstig is uit de Dominicaanse Republiek. Het merk Brugal heeft een lange geschiedenis van het produceren van hoogwaardige rums. Brugal Anejo Superior Rum kan op verschillende manieren worden genoten. Het kan puur worden gedronken om de volle smaak te waarderen, maar het is ook geschikt voor gebruik in cocktails en mixdranken. Het voegt diepte en karakter toe aan klassieke rumcocktails zoals de Rum Old Fashioned of de Mojito.

Brugal Rum

Brugal is de premium en authentieke rum uit de Dominicaanse Republiek. Sinds 1888 maakt de Brugal familie haar serie van rums met passie, zorg en vakmanschap. Brugal heeft een onderscheidende droge en houtachtige smaak en is daardoor perfect in cocktails. Brugal is opgericht door Andrés Brugal Montaner in Puerto Plata. Hij slaagde erin om de allerbeste Caribische rum te maken en zijn vaardigheden in de kunst van het rum maken worden al vijf generaties doorgegeven.

Maak ook kennis met de overige smaken van Brugal Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Brugal
Land Dominicaanse Republiek
Artikelnummer 20170045G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op