Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Brugal Blanco Supremo Rum 0,70LTR

(0 reviews)

Brugal Blanco Supremo Rum is een witte rum. Deze zachte rum wordt gemaakt in het Caribisch gebied. De rum wordt 12 tot 16 maanden gerijpt in Amerikaanse, eikenhouten vaten om zijn smaken en aroma's te bevorderen.

minus plus
  • Koop 6 voor € 20,25
  • Koop 12 voor € 19,65
  • Koop 18 voor € 19,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Brugal Blanco Supremo Rum 0,70LTR

Brugal Blanco Supremo Rum is een zachte, witte rum uit de Dominicaanse Republiek. De rum is gebaseerd op Oro Rum en is tot tweemaal toe gedistilleerd, waardoor het zijn pure en zuivere smaak heeft verkregen. Na de distillatie is de rum overgegoten in Amerikaanse, eikenhouten vaten waar eerder bourbon in heeft gelegen. De rum rijpt hier gedurende 12 tot 16 maanden om zo zijn smaken en aroma's te ontwikkelen. Na het rijpen wordt de donkere kleur, tot driemaal toe, weggefilterd met behulp van koolstof. Hierdoor krijgt deze rum zijn mooie kleur en zachte smaak.

Brugal Blanco Suprema Rum puur of in de mix

Brugal Blanco Supremo staat bekend om zijn puurheid en verfrissende karakter. De meesterdistilleerders hebben de kunst van het produceren van een heldere, smaakvolle rum tot in de perfectie beheerst. Geniet van de zuivere tonen en subtiele complexiteit die deze rum kenmerken. Of je nu de voorkeur geeft aan het genot van pure eenvoud, het mengen in verfijnde cocktails of het delen van deze fles met vrienden, Brugal Blanco Supremo past zich moeiteloos aan elke gelegenheid aan.

Veelzijdigheid van witte rum

Witte rum, ook wel bekend als lichte rum of zilveren rum, is een populaire categorie van rum die bekendstaat om zijn heldere en kleurloze uiterlijk. Witte rum wordt meestal gedistilleerd uit suikerrietmelasse of suikerrietsap. Het wordt vaak gedistilleerd tot een hoger alcoholpercentage en vervolgens verdund met water om het gewenste alcoholgehalte te bereiken. Witte rum is populair bij bartenders vanwege zijn veelzijdigheid en vermogen om de smaken van andere ingrediënten in een cocktail aan te vullen. Het wordt ook vaak gebruikt in mixdrankjes vanwege zijn zachte smaakprofiel. Naast cocktails wordt witte rum soms gebruikt bij het koken. Het kan worden toegevoegd aan sauzen, marinades en desserts om een vleugje zoetheid en complexiteit toe te voegen aan gerechten.

Brugal Rum

Brugal is de premium en authentieke rum uit de Dominicaanse Republiek. Sinds 1888 maakt de Brugal familie haar serie van rums met passie, zorg en vakmanschap. Brugal heeft een onderscheidende droge en houtachtige smaak en is daardoor perfect in cocktails. Brugal is opgericht door Andrés Brugal Montaner in Puerto Plata. Hij slaagde erin om de allerbeste Caribische rum te maken en zijn vaardigheden in de kunst van het rum maken worden al vijf generaties doorgegeven.

Maak ook kennis met de overige smaken van Brugal Rum. 

Meer informatie
Soort White rum
Merk Brugal
Land Dominicaanse Republiek
Artikelnummer 20170046F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op