Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Bulldog London Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)

Bulldog London Dry Gin is een soepel en veelzijdig product met meerder verschillende lagen smaken. De transformatie van de gin doet zich voor bij de vierde destillatie.

  • Koop 6 voor
    € 24,40
  • Koop 12 voor
    € 23,80
  • Koop 18 voor
    € 23,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bulldog London Dry Gin 0,70LTR

Bulldog London Dry Gin is een premium gin die wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. Het merk Bulldog staat bekend om zijn gedurfde en moderne benadering van ginproductie. Het heeft een verfrissende en levendige smaak die het geschikt maakt voor een breed scala aan cocktails.

Een Gedistingeerde Britse Gin

De transformatie van deze Britse gin doet zich voor bij de vierde destillatie. Hier wordt een unieke mix van botanische stoffen in hun natuurlijke vorm toegevoegd. De Bulldogg London Dry is een heldere, kleurloze gin. De smaak is erg complex met veel citrus en iets bloemig. De afdronk is zacht en niet al te lang. De gin heeft tonen van jeneverbes, deze gaan over in papaver. Later proef je lavendel en citrus. De gin kan prima puur gedronken worden of in de mix.

Bulldog Gin 

Bulldog gin wordt geproduceerd in een distilleerderij die al meer dan 250 jaar bekend staat om haar hoogwaardige gin productie. Viervoudig gedistilleerd in traditionele koperen pot stills, wat van deze drank een hoogstaande gin maakt. Gemaakt op basis van extracten van twaalf verschillende botanicals afkomstig uit acht landen, met de hand geplukt en jaar na jaar uit dezelfde regio afkomstig, wat deze gin een constante en kenmerkende smaak geeft.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bulldog Gin

Meer informatie
Soort Specerijen & Krachtig
Merk Bulldog
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170160G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op