Marinjo Cachaca 0,70LTR

Marinjo Cachaca 0,70LTR

Pitu Cachaca 0,70LTR

Pitu Cachaca 0,70LTR

Cachaca Mangaroca 0,70LTR

Cachaca Manaroca is een heldere en fijne suikkerrietbrandewijn die uit Brazilië komt. Het destillaat wordt opgeslagen in een houten vat na het bakken en bereikte in zijn mild, licht zoete noot. Een heerlijke drank die goed te combineren is met verschillende tapas!
€ 14,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20171187

Cachaca Mangaroca 0,70LTR

Cachaca Manaroca is een heldere en fijne suikkerrietbrandewijn die uit Brazilië komt. Het destillaat wordt opgeslagen in een houten vat na het bakken en bereikte in zijn mild, licht zoete noot. Een heerlijke drank die goed te combineren is met verschillende tapas!

Cachaca Mangaroca

De Cachaca is zo oud als het land van Brazilië. Zelfs in de 16e eeuw werd suikerriet verbouwd om suiker te produceren. Het bleek dat je cognac uit vers suikerriet kon verbranden. In tegenstelling tot de rum, die wordt geproduceerd uit de melasse van geperst rietsuiker, cachaça komt uit suikerriet zelf. Het destillaat wordt opgeslagen in een houten vat na het bakken en bereikte in zijn mild, licht zoete noot. De fijne, heldere suikerrietbrandewijn is de nationale drank van de Brazilianen, die samen met hem de typische Braziliaanse Batidas produceren. Deze bestaan uit tropische sappen of gepureerd fruit, plus ijs en natuurlijk cachaca. De meest populaire internationale drank is de caipirinha, met cachaca, limoenen, bruine suiker en gemalen ijs.
Meer informatie
Categorie Cachaça
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Mangaroca
Land Brazilië
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Cachaca Mangaroca 0,70LTR
Uw waardering