Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Cafetino Coffee Likeur 0,70LTR

(0 reviews)

De Cafetino Coffee likeur is een heerlijke koffielikeur die geïntroduceerd is in Zweden. De likeur heeft een fijne pure espressosmaak. Het is een moderne likeur die ook uitstekend als drankmenger gebruikt kan worden. De Cafetino heeft een elegant en zacht karakter. De likeur wordt verkocht in een elegante fles. De Cafetino wordt bereid op basis van white spirit, suiker en twee verschillende soorten gebrande koffiebonen.

UITVERKOCHT

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Cafetino Coffee Likeur

De Cafetino Coffee likeur is een heerlijke koffielikeur die geïntroduceerd is in Zweden. De likeur heeft een fijne pure espressosmaak. Het is een moderne likeur die ook uitstekend als drankmenger gebruikt kan worden. De Cafetino heeft een elegant en zacht karakter. De likeur wordt verkocht in een elegante fles. De Cafetino wordt bereid op basis van white spirit, suiker en twee verschillende soorten gebrande koffiebonen. De likeur heeft een goede smaak en een puur espressokarakter. De likeur is heerlijk in zowel koude als waren koffiedranken.

Meer informatie
Soort Koffie likeur
Merk Cafetino
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170452
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op