Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Captain Morgan Dark Rum 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)

Captain Morgan Dark Rum is een "Dark Rum". Deze rum is zeer populair onder de jongere drinkers. Deze rum is te kenmerken aan zijn rijke en zachte smaak. De volle, gouden kleur is ontwikkeld doordat de rum is gerijpt op eikenhouten vaten

minus plus
  • Koop 6 voor € 15,25
  • Koop 12 voor € 14,65
  • Koop 18 voor € 14,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Captain Morgan Dark Rum 0,70LTR

Captain Morgan Dark Rum is vernoemd naar de beroemde kapitein Henry Morgan, een legendarische piraat uit de geschiedenis. Deze donkere rum wordt geproduceerd met behulp van een blend van rum uit de Caraïben en staat bekend om zijn rijke smaak en veelzijdigheid. Deze rum is te kenmerken aan zijn rijke en zachte smaak. De volle, gouden kleur is ontwikkeld doordat de rum is gerijpt op eikenhouten vaten.

De Legendarische Donkere Rum

Deze rum uit Jamaica heeft een diepe en complexe smaak met tonen van karamel, vanille, gedroogd fruit en kruiden. Het heeft een robuuste en volle smaak die het perfect maakt om puur te drinken of te gebruiken in diverse rumcocktails. Captain Morgan Dark Rum is veelzijdig en kan worden gebruikt in verschillende cocktails, van de klassieke rum-cola tot meer exotische creaties. Het is ook heerlijk om puur te drinken, eventueel met een ijsblokje.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter of Captain Morgan je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Captain Morgan Rum

Henry Morgan was een gevreesd zeerover alvorens hij gouverneur van Jamaica werd. Hier werd in 1680 onder de naam Captain Morgan de eerste rum geproduceerd. In 1983 kreeg de originele rum een avontuurlijke twist en werd de Captain Morgan Original Spiced Rum gelanceerd. De Spiced Rum variant was direct een succes, waarna de Captain de hele wereld wist te veroveren. Maak ook kennis met de overige dranken van Captain Morgan.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Captain Morgan
Land Jamaica
Artikelnummer 20170051G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Erg lekker!
De bruine rum van Captain Morgan is erg lekker
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op