Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Captain Morgan Original Spiced Gold 0,70LTR

(0 reviews)
Captain Morgan Original Spiced Gold is gerijpt in verkoolde, witte, eikenhouten vaten. Hierdoor heeft deze rum zijn mooie amberkleur verkregen. Het karakter van Captain Morgan Gold wordt omschreven als medium-zwaar met zachte tonen.
minus plus
  • Koop 6 voor € 14,20
  • Koop 12 voor € 13,90
  • Koop 18 voor € 13,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Captain Morgan Original Spiced Gold 0,70LTR

Captain Morgan Original Spiced Gold is een gold rum die zijn naam ontleent aan de legendarische piraatkapitein Henry Morgan. Deze rum wordt geproduceerd met behulp van een blend van rum uit de Caraïben en is geliefd om zijn levendige smaak met kruidige tonen. Captain Morgan Original Spiced Gold is gerijpt in verkoolde, witte, eikenhouten vaten. Hierdoor heeft deze rum zijn mooie amberkleur verkregen. Het karakter van Captain Morgan Gold wordt omschreven als medium-zwaar met zachte tonen. De rijke smaak van deze rum is gebaseerd op een speciale, geheime blend van Carribean rum.

De avontuurlijke spiced rum

Deze spiced gold rum biedt een uniek smaakprofiel met tonen van vanille, kaneel, nootmuskaat en andere kruiden. Het heeft een verwarmende en rijke smaak. Captain Morgan Original Spiced Gold is veelzijdig en wordt vaak gebruikt in klassieke cocktails zoals de Spiced Rum & Cola of de Captain's Mai Tai. Het kan ook puur worden gedronken voor een robuuste en kruidige rumervaring.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter of 1,5 liter biedt Captain Morgan Original Spiced Gold je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Captain Morgan Rum

Henry Morgan was een gevreesd zeerover alvorens hij gouverneur van Jamaica werd. Hier werd in 1680 onder de naam Captain Morgan de eerste rum geproduceerd. In 1983 kreeg de originele rum een avontuurlijke twist en werd de Captain Morgan Original Spiced Rum gelanceerd. De Spiced Rum variant was direct een succes, waarna de Captain de hele wereld wist te veroveren. Maak ook kennis met de overige dranken van Captain Morgan.

 

Meer informatie
Soort Gold rum
Merk Captain Morgan
Land Jamaica
Artikelnummer 20170055G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op