Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Captain Morgan Original Spiced Gold 1,5LTR

(0 reviews)
Captain Morgan Original Spiced Gold is een "Gold Rum". De mooie amberkleur van deze drank is ontstaan, doordat deze Captain Morgan variant is gerijpt in verkoolde, witte, eikenhouten vaten.
minus plus
  • Koop 6 voor € 29,00
  • Koop 12 voor € 28,35
  • Koop 18 voor € 27,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Captain Morgan Original Spiced Gold 1,5LTR

Captain Morgan Gold is een "Gold Rum". De mooie amberkleur van deze drank is ontstaan, doordat deze Captain Morgan variant is gerijpt in verkoolde, witte, eikenhouten vaten. Deze rum heeft een medium-zwaar karakter met een zacht tintje. De uitzonderlijke, rijke smaak is gebaseerd op een geheime, speciale blend van Carribean rum.

Captain Morgan Original Spiced Gold: Extra Genot

De Captain Morgan Original Spiced Gold magnum is een grotere fles van deze populaire spiced rum. Net als de standaardversie biedt deze rum uit Jamaica een uniek smaakprofiel met tonen van vanille, kaneel, nootmuskaat en andere kruiden. Het heeft een karakteristieke kruidigheid die het tot een favoriet maakt in cocktails en mixdrankjes. Met een magnumfles Captain Morgan Original Spiced Gold kun je nog meer cocktails en drankjes maken om te delen met vrienden. Het is ideaal voor feestelijke gelegenheden en grotere bijeenkomsten.

Captain Morgan Rum

Henry Morgan was een gevreesd zeerover alvorens hij gouverneur van Jamaica werd. Hier werd in 1680 onder de naam Captain Morgan de eerste rum geproduceerd. In 1983 kreeg de originele rum een avontuurlijke twist en werd de Captain Morgan Original Spiced Rum gelanceerd. De Spiced Rum variant was direct een succes, waarna de Captain de hele wereld wist te veroveren. Maak ook kennis met de overige dranken van Captain Morgan.

Meer informatie
Soort Gold rum
Merk Captain Morgan
Land Jamaica
Artikelnummer 20170054G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op