Captain Morgan White

Captain Morgan White 0,70LTR

Captain Morgan Gold

Captain Morgan Original Spiced Gold 1,5LTR

Captain Morgan White 1LTR

Captain Morgan White is een licht en knisperende witte rum. Het heeft een romig en evenwichtig karakter. De Captain Morgan White wordt veelal gedronken als mixdrank met cola of cocktails zoals een Pina Colada. De drank is zacht doordat het meer dan een jaar is gerijpt in eikenvaten.
Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 16,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170053

Captain Morgan rum

Captain Morgan White is een licht en knisperende witte rum. Het heeft een romig en evenwichtig karakter. De Captain Morgan White wordt veelal gedronken als mixdrank met cola of cocktails zoals een Pina Colada. De drank is zacht doordat het meer dan een jaar is gerijpt in eikenvaten. De eerste Captain Morgan werd in 1680 geproduceerd. Henry Morgan was voordat hij de gouverneur van Jamaica werd een gevreesd zeerover. Hierop is de naam van Captain Morgan gebaseerd.

 

Captain Morgan White Rum

Captain Morgan White Rum streeft ernaar om ongeëvenaarde smaken te creëren, wat betekent dat wanneer het precies goed is, het altijd de ideale keuze is voor Captains favoriete rum cocktail of een eenvoudige mixdrank. Deze zachte rum is perfect voor het maken van klassieke Cubaanse Libre met Coca-Cola, of het mengen met soda of ginger ale om een mixdrank te maken waar de kapitein trots op zou zijn.

 

Captain Morgan mix

Om echt de smaken van het Caribisch gebied te proeven, drinkt u de witte rum van Captain Morgan in zijn favoriete witte rum cocktail. Meng met frisdrank, limoen en gemalen muntblaadjes om een klassieke Cubaanse Mojito-cocktail te maken. De perfecte planter punch kan een fruitig meesterwerk creëren, of de kapitein die kust in de zon kan drinken en genieten van de Caribische Zee De echte smaak.

De Captain Morgan White draait om een blend gemaakt van de beste selectie Caribische rum. De rum van Captain Morgan wordt gemaakt van een melasse van suikerriet en wordt via 5 stappen omgetoverd tot een heerlijke rum van Captain Morgan. Het begint bij het maken van een melasse van het suikerriet, vervolgens volgt de fermentatie, na de fermentatie volgt de destillatie, daarna wordt de rum gerijpt in verkoolde witte eikenhouten vaten. Na deze vier stappen volgt de vijfde stap, dit is de laatste stap het mengen. Bij het mengen komt de Captain Morgan tot zijn recht. Hier wordt de zachte smaak, waarmee hij over de hele wereld bekend staat gecreëerd.

Meer informatie
Categorie White rum
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 37%
Merk Captain Morgan
Land Jamaica
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Captain Morgan White 1LTR
Uw waardering