Gordon's Elderflower Gin 0,70LTR

Gordon's Elderflower Gin 0,70LTR

Catz Dry Gin 0,70LTR

Catz Dry Gin is ontwikkeld en gedestilleerd door 1 van de oudste van Nederland. Hierbij staan traditie en vakmanschap hoog in het vaandel.
Normale prijs € 39,95 Speciale prijs € 38,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170162

Catz Dry Gin is ontwikkeld en gedestilleerd door 1 van de oudste van Nederland. Hierbij staan traditie en vakmanschap hoog in het vaandel. Het bedrijf mag als 1 van de weinigen het predicaat World Class Distillery dragen. Al ruim 225 jaar wordt in de distilleerderij in Schiedam gin gemaakt in kleine koperen pot stills. Hier word de basis gelegd voor hun jenevers. De Catz dry gin is heerlijk te drinken met ijsblokjes. Knijp vervolgens een partje limoen uit in het glas. Combineer deze ging met premium tonic en voeg een roer staafje van zoethout toe.

Catz Gin

Catz Dry Gin is een Nederlands product dat wordt gedistilleerd in Schiedam bij een van Nederlands oudste distilleerderijen. Dit nieuwe product steekt ver uit boven de reguliere gin soorten. Zowel in een gin & tonic als in cocktails geeft Catz Gin karakter. Het resultaat van een unieke samenwerking tussen CATZ en één van de oudste familie bedrijven van Nederland met meer dan 225 jaar ervaring. Gedistilleerd bij Herman Jansen in Schiedam.

Maak ook kennis met de overige dranken van Catz Gin

Meer informatie
Categorie Fleurig & Floraal
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 48%
Merk Catz
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Catz Dry Gin 0,70LTR
Uw waardering