Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Cazcabel Honey Liqueur 0,70LTR

(0 reviews)

De Cazcabel Honey Likeur is een frisse likeur. Aan deze likeur wordt Cazcabel honing toegevoegd en een dosis zoete nectar. De Cazcabel Honey likeur heeft heerlijke warme tonen met natuurlijke honing. In de afdronk proeft men Karamel en rokerige tonen. De likeur is goudkleurig van kleur.

minus plus
  • Koop 6 voor € 24,20
  • Koop 12 voor € 23,60
  • Koop 18 voor € 23,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Cazcabel Honey likeur

De Cazcabel Honey Likeur is een frisse Mexicaanse likeur. Aan deze likeur wordt Cazcabel honing toegevoegd en een dosis zoete nectar. De Cazcabel Honey likeur heeft heerlijke warme tonen met natuurlijke honing. In de afdronk proeft men Karamel en rokerige tonen. De likeur is goudkleurig van kleur.

Warme Omhelzing van Honing en Tequila

Cazcabel Honey Liqueur nodigt je uit om de warme omhelzing van honing en tequila te ervaren. Deze heerlijke likeur brengt de rijke zoetheid van natuurlijke honing samen met de karakteristieke kick van tequila, waardoor elke slok een verfijnde en verwarmende sensatie wordt. De tequila die wordt gebruikt in deze likeur is afkomstig van de befaamde Cazcabel-distilleerderij. Met een reputatie voor vakmanschap en toewijding aan kwaliteit, levert Cazcabel opnieuw een drank van buitengewone klasse. Bij het openen van de fles worden je zintuigen begroet door een verleidelijk aroma van verse honing. De geurige tonen vermengen zich met de subtiele agave-noten van de tequila, wat een uitnodigende voorbode is voor de smaakervaring die volgt.

Zoete en Zachte Smaak

De Cazcabel Honey Liqueur biedt een perfect gebalanceerde zoetheid, geleverd door de natuurlijke honing. Deze zoete tonen worden aangevuld met de volle smaak van tequila, wat resulteert in een zijdezachte en verwarmende sensatie op de tong.

Cazcabel Honey likeur puur of in de mix

Of je nu van plan bent om deze likeur puur te drinken, over ijs, of als ingrediënt in een cocktail, Cazcabel Honey Liqueur voegt een onweerstaanbaar element toe aan elke mixologie-ervaring. Experimenteer met verschillende drankcombinaties en ontdek jouw favoriete manier om van deze likeur te genieten. Laat je verleiden door de warme omhelzing van honing en tequila met de Cazcabel Honey Liqueur. Geniet van de zoete zachtheid en ontdek een nieuwe dimensie van smaak in elke slok. ¡Salud!

Meer informatie
Soort Mix
Merk Cazabel
Land Mexico
Artikelnummer 20170456W
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op