Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Heering Cherry Liqueur 0,70LTR

(0 reviews)

Heering Cherry Liqueur is gemaakt van een recept gebaseerd op Deense kersen dat stamt uit 1818. De kersen worden geoogst in de maand augustus. De vrucht heeft een mooie amandelkleur. Vervolgens worden er kruiden en specerijen toegevoegd. De cherry heeft een heldere kleur.

minus plus
  • Koop 6 voor € 17,50
  • Koop 12 voor € 16,90
  • Koop 18 voor € 16,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Heering Cherry Liqueur 0,70LTR

Heering Cherry Liqueur is gemaakt van een recept gebaseerd op Deense kersen dat stamt uit 1818. De kersen worden geoogst in de maand augustus. De vrucht heeft een mooie amandelkleur. Vervolgens worden er kruiden en specerijen toegevoegd. De cherry heeft een heldere kleur. De cherry heeft aroma’s van gestoofde kersen, kersenjam, en amandel. De cherry heeft in de smaak veel weg van gestoofde pruimen en kersenjam. De cherry heeft een lang aanhoudende afdronk.

Tijdloze Elegantie van Kersenlikeur

Verwacht de rijke en sappige aroma's van zoete kersen die direct uit de fles opstijgen. De likeur vangt de frisheid en de diepe, natuurlijke zoetheid van de beste kersen. Heering Cherry Liqueur wordt geroemd om zijn perfect uitgebalanceerde zoetheid. De natuurlijke suikers van de kersen vermengen zich subtiel met de likeur, waardoor een smaakvol geheel ontstaat dat niet te overweldigend is.

Heering Cherry Liqueur puur of in de mix

Deze kersen likeur is een onmisbaar ingrediënt in klassieke cocktails zoals de iconische Singapore Sling. Bovendien kan het puur worden genoten, over ijs worden geschonken of dienen als smaakvolle aanvulling in diverse mixdranken. Uiteraard kun je de likeur ook puur drinken met ijsblokjes.

Heering

Peter Heering is een Deense fabrikant van likeuren, het meest bekend om Heering Cherry Liqueur. Deze likeur is op smaak gebracht met kersen. Heering Cherry Liqueur is geproduceerd sinds 1818, en het bedrijf is hofleverancier van de Royal Danish Court en Queen Elizabeth II . Het wordt in meer dan 100 landen verkocht. Heering Cherry Liqueur is een ingrediënt van cocktails, waaronder de Singapore Sling en Blood & Sand .

Meer informatie
Soort Mix
Merk Cherry Heering
Land Denemarken
Artikelnummer 20170459G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op