Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Ciroc Vodka 1,75LTR

(0 reviews)
Ciroc Vodka is een Ultra-Premium Vodka gedestilleerd uit Franse druiven. Franse druiven geven een frisse en mooie vodka-ervaring. De vodka heeft citrussmaken en een zachte, lichtzoete smaak.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ciroc Vodka 1,75LRT

Ciroc Vodka is een Ultra-Premium Vodka gedestilleerd uit Franse druiven. Franse druiven geven een frisse en mooie wodka-ervaring. De wodka heeft citrussmaken en een zachte, lichtzoete smaak. Ciroc Vodka heeft een schoon, scherp oppervlak en is een glutenvrije drank. De frisse, elegante en zijdezachte smaak van Cîroc maakt deze wodka perfect voor het maken van heerlijke martini's en andere cocktails. Omdat Cîroc gemaakt is van druiven, is de drank zeer geschikt om te combineren.

Een grote fles Ultra-Premium Vodka

Ciroc Original Vodka Magnum is een grotere versie van de klassieke Ciroc Original Vodka-fles, waardoor je meer kunt genieten van deze hoogwaardige vodka. Het behoudt dezelfde zuiverheid en verfijnde smaak die Ciroc Original Vodka kenmerkt. De Magnum-fles van Ciroc Original Vodka heeft een elegant en modern ontwerp dat de premium aard van de vodka weerspiegelt. Het is een opvallende en stijlvolle toevoeging aan je drankenkast, en het formaat maakt het ideaal voor feesten en speciale gelegenheden.

Ciroc Vodka Original

De oorsprong van Ciroc Vodka is in Frankrijk. Hier wordt de Ciroc Vodka gemaakt van goede, sappige Franse druiven. Dit in tegenstelling tot andere wodka's die gemaakt zijn van granen. De gebruikte druiven zijn de beste Mauzac Blanc-druiven die in Gaillac worden geteeld. De Mauzac Blanc-druiven rijpen langer en worden bij lage temperaturen geplukt om hun versheid en pure aroma's te behouden. Dit geeft de Ciroc Vodka een fris, uniek krokant karakter met een citrussmaak. Deze Cîroc wodka is gemaakt via speciale technieken die vrijwel alleen worden toegepast door de grootste wijnproducenten. Hierdoor blijft de unieke frisheid van vodka behouden en wordt de fruitige smaak nog eens extra benadrukt. 

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van zelfs 3 liter biedt Coroc Vodka je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Ciroc Vodka

Ciroc Ultra-Premium Vodka wordt van fijne, sappige Franse druiven gemaakt. Deze speciaal geselecteerde druiven geven Ciroc Vodka zijn duidelijk frisse en zachte smaak. Ciroc bestaat uit de beste Mauzac Blanc druiven uit Gaillac, dat is één van oudste en hoogst gelegen wijnbouwgebieden in Frankrijk. Deze druiven rijpen langer en worden bij koelere temperaturen geplukt om zo hun pure frisheid en natuurlijk aroma’s te bewaren. Hierdoor krijgt Ciroc een uniek knapperig, fris en naar citrusvruchten smakend karakter. Ciroc Vodka wordt vijf keer gedistilleerd in de historische Distillerie de Chevanceaux.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ciroc Vodka

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Ciroc
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170263G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op