Cointreau Likeur 0,70LTR

Cointreau Likeur 0,70LTR

Grand-Marnier Cordon Rouge 0,70LTR

Grand-Marnier Cordon Rouge 0,70LTR

Cointreau Likeur 1LTR

Cointreau Likeur is gemaakt van een vijftal verschillende soorten sinaasappels, waarvan uitsluitend de schillen worden gebruikt. De schillen worden verwijderd nadat de sinaasappels zijn geplukt. Vervolgens worden de schillen in de zon gedroogd en in Frankrijk naar de fabriek gebracht. De schillen worden hier geweekt in alcohol, waardoor de Cointreau Likeur zijn bijzondere smaakt krijgt.
€ 21,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170463

Cointreau 1LTR

Cointreau is gemaakt van een vijftal verschillende soorten sinaasappels, waarvan uitsluitend de schillen worden gebruikt. De schillen worden verwijderd nadat de sinaasappels zijn geplukt. Vervolgens worden de schillen in de zon gedroogd en in Frankrijk naar de fabriek gebracht. De schillen worden hier geweekt in alcohol, waardoor de Cointreau Likeur zijn bijzondere smaakt krijgt.

 

Cointreau bestellen

Cointreau bestellen kan voordelig bij Budgetdranken.nl. Bekijk ons aanbod in de webshop. De familie Cointreau uit Frankrijk was in eerste instantie meer van de taarten en het snoep dan van de likeuren. Dat bracht de broers Edouard-Jean en Adolph Cointreau op het idee om een distilleerderij op te richten, omdat ze in een omgeving woonden omringd door veel fruit. Vervolgens kregen ze het idee om een fruitlikeur te maken. Een zoon van Edouard ontdekte op een van zijn reizen dat sinaasappels, die toen nog een exotisch product waren, steeds gewilder werden. Door deze ontdekking zette hij zijn zinnen op het maken van een sinaasappellikeur. Deze likeur heeft de perfecte balans tussen zoete en bittere sinaasappels die gemixt zijn met zuivere alcohol.

 

Cointreau likeur

Cointreau Likeur bevat 40% alcohol en dit onderscheidt hem van vele andere likeuren. Cointreau Likeur is puur of met ijsklontjes goed te drinken, maar kan ook gedronken worden bij de koffie of juist in de koffie.

 

Meer informatie
Categorie Koffie likeur
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Cointreau
Land Frankrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Cointreau Likeur 1LTR
Uw waardering