Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Colombian Aged Gin Dictador Ortodoxy White 0,70LTR

(0 reviews)
Colombian Aged Gin Dictador Ortodoxy White is gebaseerd op een formule van Dario Parra, voormalig eigenaar van de Dictador Gin en Gin liefhebber.
minus plus
  • Koop 6 voor € 32,00
  • Koop 12 voor € 31,40
  • Koop 18 voor € 30,80
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Colombian Aged Gin Dictador Ortodoxy White

Colombian Aged Gin Dictador Ortodoxy White is een opmerkelijke gin die zijn oorsprong vindt in Colombia, een land dat bekendstaat om zijn rijke traditie van hoogwaardige rumproductie. Dictador, een gevestigd merk met een erfgoed van vakmanschap, heeft zijn expertise uitgebreid naar het domein van gin, en het resultaat is een drank die de zintuigen betovert.

Een unieke gin uit Colombia

Deze gin onderscheidt zich door zijn unieke rijpingsproces in voormalige rumvaten, wat een diepe complexiteit en smaakdiepte toevoegt. De subtiele tonen van rum, vermengd met vleugjes vanille en hout, creëren een onderscheidend smaakprofiel dat zowel verfrissend als intrigerend is. Dictador Ortodoxy White Gin wordt met zorg vervaardigd met een selectie van exotische plantaardige ingrediënten, waaronder jeneverbessen, engelwortel, korianderzaad en citrusschillen. Dit resulteert in een uitgebalanceerde smaakervaring met hints van citrus en kruiden die harmonieus samenkomen.

Puur genieten van Colombian aged Gin Dictador Ortodoxy White

Of je nu van plan bent om deze gin puur te genieten met ijs om volledig te profiteren van zijn complexe smaken, of om hem te gebruiken als basis voor verfijnde cocktails en mixdrankjes, Dictador Ortodoxy White Gin biedt een veelzijdige drankervaring. De elegante fles van deze gin weerspiegelt de premium inhoud en voegt een stijlvolle toets toe aan je drankenkast.

Dictador Gin

Dictador gin is een premium merk onder de gin's. Een waardevolle unieke smaak met limoen, tangreine en mandarijnen is het gevolg van een eeuwenoud heerlijk recept. De basis voor iedere gin is ook bij Dictador de jeneverbes. Meerdere ingrediënten vormen samen een exotisch fragment. De afdronk van dit merk is fris met aroma's van munt. De neutrale smaak is te danken aan het feit dat deze gin vijf keer gedistilleerd wordt met suiker.

Maak ook kennis met de overige dranken van Dictador Gin

Meer informatie
Soort Zacht & Zoet
Merk Dictador
Land Colombia
Artikelnummer 20170167G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op