Colombian Aged Gin Dictador Treasure 0,70LTR

Colombian Aged Gin Dictador Treasure 0,70LTR

Colombian Aged Gin Dictador Ortodoxy 0,70LTR

Colombian Aged Gin Dictador Ortodoxy is gebaseerd op een formule van Dario Parra, voormalig eigenaar van de Dictador Gin en Gin liefhebber. Nadat hij vele bezoeken had gebracht aan het Verenigd Koninkrijk heeft hij veel inspiratie opgedaan om een nieuw gin te maken.
Normale prijs € 34,95 Speciale prijs € 30,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170167

Colombian Aged Gin Dictador Ortodoxy is gebaseerd op een formule van Dario Parra, voormalig eigenaar van de Dictador Gin en Gin liefhebber. Nadat hij vele bezoeken had gebracht aan het Verenigd Koninkrijk heeft hij veel inspiratie opgedaan om een nieuw gin te maken. Hij keerde terug naar Colombia om een nieuwe gin te creëren. Toen hij terug was in Colombia heeft hij verschillende formules bestudeerd op basis van zijn ervaringen. En zo creëerde hij de Dictador Colombian White Aged. Deze gin werd al jaren voor eigen consumptie gebruikt. Maar hij had nooit kunnen dromen dat deze Gin een internationaal verkochte gin zou worden. Door de smaak van onder andere bessen, wortels en specerijen krijgt de gin een uniek smaakprofiel.

Dictador Gin

Dictador gin is een premium merk onder de gin's. Een waardevolle unieke smaak met limoen, tangreine en mandarijnen is het gevolg van een eeuwenoud heerlijk recept. De basis voor iedere gin is ook bij Dictador de jeneverbes. Meerdere ingrediënten vormen samen een exotisch fragment. De afdronk van dit merk is fris met aroma's van munt. De neutrale smaak is te danken aan het feit dat deze gin vijf keer gedistilleerd wordt met suiker.

Maak ook kennis met de overige dranken van Dictador Gin

Meer informatie
Categorie Zacht & Zoet
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 43%
Merk Dictador
Land Colombia
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Colombian Aged Gin Dictador Ortodoxy 0,70LTR
Uw waardering