Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Commander Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)
De Commander Dry Gin is een gin met een prima prijs-kwaliteitverhouding. De gin heeft een zoete afdronk. De gin heeft in de smaak veel van sleedoorn en jeneverbessen.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Commander Dry Gin is een gin met een prima prijs-kwaliteitverhouding. De gin heeft een zoete afdronk. De gin heeft in de smaak veel van sleedoorn en jeneverbessen. De gin is prima te combineren met een tonic en verschillende soorten coctails. De Commander Dry Gin wordt geproduceerd door de distilleerderij van Cooymans in Den Bosch. Deze gin wordt vanaf 1828 gemaakt.

Commander Gin 

Commander Dry gin wordt gedistilleerd door de distilleerderij Cooymans die werd opgericht in 1828 in de binnenstad van 's Hertogenbosch. De distilleerderij werd genoemd naarJohannes Gerardus Cooymans. Commander Dry gin is mede door zijn zeer gunstige prijs heel populair in Nederland en Engeland. Vaak wordt de gin in combinatie gedronken met tonic of andere frisdranken. Op de achterkant van de fles staat een origineel cocktail recept dat u zeker eens moet proberen. Met deze gin weet u zeker dat u aan een correcte prijs verschillende mensen kan verassen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Commander Gin.

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Commander
Land Nederland
Artikelnummer 20170163
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op