Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Compagnie des Indes Caraibes Rum 0,70LTR

(0 reviews)

Compagnie des Indes Caraibes Rum is een geblende "Dark Rum". Voor deze blend zijn vaten gebruikt uit Trinidad, Guyana en Barbados. Deze vaten hebben 3 tot 5 jaar gerijpt op bourbonvaten.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Compagnie des Indes Caraibes Rum 0,70LTR

Welkom bij Compagnie des Indes Caraibes Rum, waar elke fles een verhaal vertelt en elke druppel een reis door de zonnige Caraïben belooft. Compagnie des Indes Caraibes Rum is een "Dark Rum". Deze rum is een blend van verschillende vaten uit de Caraïben. 50% van deze vaten komen uit Trinidad, 25% uit Guyana en 25% uit Barbados. Deze vaten van deze blend hebben 3 á 5 jaar gerijpt op bourbonvaten. Aroma's van melasse, vanille, rozijnen en rum komen samen in uw neus, wat leidt tot een ultieme smaakbeleving en een zachte afdronk.

De Essentie van Caraïbische Rum

Stap in de wereld van Caraïbische rum, waar de zonovergoten eilanden een uniek karakter aan elke fles geven. Compagnie des Indes Caraibes Rum is doordrenkt met de essentie van de tropen en belichaamt de rijke tradities van het destilleren. Ontdek de ambachtelijke kunst achter elke slok. Compagnie des Indes houdt vast aan traditionele destillatietechnieken, waardoor de natuurlijke smaken en aroma's behouden blijven. Elke fles is een meesterwerk van vakmanschap.

Compagnie des Indes Caraibes Rum puur of in de mix

Elke regio in de Caraïben heeft zijn eigen unieke karakter, en dat weerspiegelt zich in de smaakprofielen van onze rum. Proef de diversiteit van het gebied met elke verrukkelijke slok.Ontdek de veelzijdigheid van Compagnie des Indes Caraibes Rum met creatieve serveertips en cocktailrecepten. Van klassieke rumcocktails tot eigentijdse mixen, laat je smaakpapillen genieten. Uiteraard smaakt de rum ook heerlijk puur met ijsblokjes.

Smaakvolle Darm Rum

De eerste slok van dark rum is als een warme omhelzing op een koude avond. De rijke, donkere kleur onthult meteen zijn diepte, als een inkijkje in de ziel van de drank. Het eerste wat opvalt, is de complexiteit van de smaak. Dark rum is zo veel meer dan alleen zoet of bitter; het is een symfonie van smaken. Diep verborgen in elke slok proef je de zoete tonen van karamel, toffee en vanille. Deze zijn het resultaat van de langzame rijping in eikenhouten vaten, waar dark rum zijn karakter ontwikkelt. 

Karakteristieke rum uit Jamaica

Jamaicaanse rum staat bekend om zijn complexe en karakteristieke smaak, die geliefd is bij rumliefhebbers over de hele wereld. Jamaicaanse rum komt in verschillende stijlen, waaronder witte rum en donkere rum. Witte rum is lichter van smaak en wordt vaak gebruikt in mixdrankjes, terwijl donkere rum rijk en complex is en geschikt is om puur te drinken of in cocktails. Jamaicaanse rum wordt vaak gedistilleerd met behulp van zowel pot stills als column stills. Deze dubbele distillatiemethode draagt bij aan de complexiteit van de rum.

Compagnie des Indes Rum

Compagnie des Indes nodigt u uit om fantastische rums van verbazingwekkende stijlen uit verschillende landen van over de hele wereld te ontdekken. Ontdek de krachtige, rijke smaak van een traditioneel rumland Jamaica als het gaat om onze Jamaica Navy Strength. Compagnie des Indes geeft de authentieke smaak van rum terug, en dat is veel meer dan alleen maar 'zoet' zijn. Onze rum vertegenwoordigt de oorsprong van elk land en inspireert door hun diversiteit aan smaken - daarom hebben we geen toevoegingen of suiker nodig. Maak ook kennis met de overige dranken van Compagnie des Indes Rum.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Compagnie Des Indes
Land Jamaica
Artikelnummer 20170060W
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op