Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Compagnie des Indes Jamaica Navy Strength 0,70LTR

(0 reviews)

Compagnie des Indes Jamaica Navy Strength is een "Overproof Rum". De samenstelling van deze rum bestaat uit vier gedistilleerde soorten rum. Aroma's van bananen en vergiste vruchten komen duidelijk naar voren. In de afdronk heersen tonen van karamel en citrus samen met de alcohol.

minus plus
  • Koop 6 voor € 37,95
  • Koop 12 voor € 37,35
  • Koop 18 voor € 36,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Compagnie des Indes Jamaica Navy Strength 0,70LTR

Compagnie Des Indes Jamaica Navy Strength is een "Overproof Rum". Een geblende rum die gebotteld is op een alcoholpercentage van 57%. Voor de samenstelling van deze rum zijn vier gedistilleerde soorten rum gebruikt. Deze rum heeft aroma's van vergiste vruchten en bananen. In de afdronk zijn tonen van karamel en citrus langdurig aanwezig samen met de alcohol.

Overproof Rum

Overproof Rum is geen gewone drank; het is een intense creatie die begint met een basis van suikerrietmelasse of vers geperst suikerrietsap. Deze kostbare grondstof wordt verwerkt in destilleerderijen diep in de tropische bossen, waar de geur van suikerriet in de lucht hangt. Het geheime ingrediënt voor de kracht van Overproof Rum is de gist. Na toevoeging van deze magische component ondergaat het suikerrietextract een langdurige fermentatie. Gedurende dit proces, dat enkele dagen kan duren, wordt de suiker omgezet in alcohol, en de resulterende vloeistof is bekend als "wash." "Overproof Rum" is een rum met een aanzienlijk hoger alcoholpercentage dan de gebruikelijke 40%. De meesten rum soorten binnen deze categorie bevatten minimaal 75% alcohol, maar er zijn ook diverse soorten met een lager alcoholpercentage

Karakteristieke rum uit Jamaica

Jamaicaanse rum staat bekend om zijn complexe en karakteristieke smaak, die geliefd is bij rumliefhebbers over de hele wereld. Jamaicaanse rum komt in verschillende stijlen, waaronder witte rum en donkere rum. Witte rum is lichter van smaak en wordt vaak gebruikt in mixdrankjes, terwijl donkere rum rijk en complex is en geschikt is om puur te drinken of in cocktails. Jamaicaanse rum wordt vaak gedistilleerd met behulp van zowel pot stills als column stills. Deze dubbele distillatiemethode draagt bij aan de complexiteit van de rum.

Compagnie des Indes Rum

Compagnie des Indes nodigt u uit om fantastische rums van verbazingwekkende stijlen uit verschillende landen van over de hele wereld te ontdekken. Ontdek de krachtige, rijke smaak van een traditioneel rumland Jamaica als het gaat om onze Jamaica Navy Strength. Compagnie des Indes geeft de authentieke smaak van rum terug, en dat is veel meer dan alleen maar 'zoet' zijn. Onze rum vertegenwoordigt de oorsprong van elk land en inspireert door hun diversiteit aan smaken - daarom hebben we geen toevoegingen of suiker nodig. Maak ook kennis met de overige dranken van Compagnie des Indes Rum.

Meer informatie
Soort Overproof Rum
Merk Compagnie Des Indes
Land Jamaica
Artikelnummer 20170059W
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op