Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Compagnie des Indes Latino Rum 0,70LTR

(0 reviews)

Compagnie des Indes Latino is een "Dark rum". Deze rum is een blend van vaten uit vier verschillende landen, namelijk Guatemala, Trinidad, Guyana en Barbados. De rum draagt een geur van geroosterde ananas mee, aangevuld met tonen van marsepein, karamel, vanille, gedroogde vruchten en kruidigheid. De smaken van karamel, melasse en pure chocolade blijven langdurig aanwezig in de mond.

minus plus
  • Koop 6 voor € 31,20
  • Koop 12 voor € 30,60
  • Koop 18 voor € 30,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Compagnie des Indes Latino Rum 0,70LTR

Compagnie des Indes Latino Rum is een geblende "Dark Rum". De rum komt voor 60% uit Guatemala, 20% uit Trinidad, 10% uit Guyana en 10% uit Barbados. Deze rum komt het beste tot zijn recht wanneer hij langzaam gedronken wordt. Deze rum draagt een fijne geur van geroosterde ananas met zich mee. Deze geur wordt vergezeld door zachte tonen van karamel, marsepein, vanille, gedroogde vruchten en kruidigheid. Het smaakpalet bestaat uit karamel, melasse en pure chocolade. Deze tonen zetten door tot een verfijnde afdronk.

Smaakvolle Darm Rum

De eerste slok van dark rum is als een warme omhelzing op een koude avond. De rijke, donkere kleur onthult meteen zijn diepte, als een inkijkje in de ziel van de drank. Het eerste wat opvalt, is de complexiteit van de smaak. Dark rum is zo veel meer dan alleen zoet of bitter; het is een symfonie van smaken. Diep verborgen in elke slok proef je de zoete tonen van karamel, toffee en vanille. Deze zijn het resultaat van de langzame rijping in eikenhouten vaten, waar dark rum zijn karakter ontwikkelt. 

Karakteristieke rum uit Jamaica

Jamaicaanse rum staat bekend om zijn complexe en karakteristieke smaak, die geliefd is bij rumliefhebbers over de hele wereld. Jamaicaanse rum komt in verschillende stijlen, waaronder witte rum en donkere rum. Witte rum is lichter van smaak en wordt vaak gebruikt in mixdrankjes, terwijl donkere rum rijk en complex is en geschikt is om puur te drinken of in cocktails. Jamaicaanse rum wordt vaak gedistilleerd met behulp van zowel pot stills als column stills. Deze dubbele distillatiemethode draagt bij aan de complexiteit van de rum.

Compagnie des Indes Rum

Compagnie des Indes nodigt u uit om fantastische rums van verbazingwekkende stijlen uit verschillende landen van over de hele wereld te ontdekken. Ontdek de krachtige, rijke smaak van een traditioneel rumland Jamaica als het gaat om onze Jamaica Navy Strength. Compagnie des Indes geeft de authentieke smaak van rum terug, en dat is veel meer dan alleen maar 'zoet' zijn. Onze rum vertegenwoordigt de oorsprong van elk land en inspireert door hun diversiteit aan smaken - daarom hebben we geen toevoegingen of suiker nodig. Maak ook kennis met de overige dranken van Compagnie des Indes Rum.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Compagnie Des Indes
Land Jamaica
Artikelnummer 20170062W
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op