Compagnie des Indes Jamaica 5YO

Compagnie des Indes Jamaica Rum 5 Years Old 0,70LTR

Compagnie des Indes Tricorne

Compagnie des Indes Tricorne Rum 0,70LTR

Compagnie des Indes Latino Rum 0,70LTR

Compagnie des Indes Latino is een "Dark rum". Deze rum is een blend van vaten uit vier verschillende landen, namelijk Guatemala, Trinidad, Guyana en Barbados. De rum draagt een geur van geroosterde ananas mee, aangevuld met tonen van marsepein, karamel, vanille, gedroogde vruchten en kruidigheid. De smaken van karamel, melasse en pure chocolade blijven langdurig aanwezig in de mond.

Normale prijs € 35,95 Speciale prijs € 33,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170062

Compagnie des Indes Latino Rum is een geblende "Dark Rum". De rum komt voor 60% uit Guatemala, 20% uit Trinidad, 10% uit Guyana en 10% uit Barbados. Deze rum komt het beste tot zijn recht wanneer hij langzaam gedronken wordt. Deze rum draagt een fijne geur van geroosterde ananas met zich mee. Deze geur wordt vergezeld door zachte tonen van karamel, marsepein, vanille, gedroogde vruchten en kruidigheid. Het smaakpalet bestaat uit karamel, melasse en pure chocolade. Deze tonen zetten door tot een verfijnde afdronk.

Compagnie des Indes Rum

Compagnie des Indes nodigt u uit om fantastische rums van verbazingwekkende stijlen uit verschillende landen van over de hele wereld te ontdekken. Ontdek de krachtige, rijke smaak van een traditioneel rumland Jamaica als het gaat om onze Jamaica Navy Strength. Compagnie des Indes geeft de authentieke smaak van rum terug, en dat is veel meer dan alleen maar 'zoet' zijn. Onze rum vertegenwoordigt de oorsprong van elk land en inspireert door hun diversiteit aan smaken - daarom hebben we geen toevoegingen of suiker nodig.

Maak ook kennis met de overige dranken van Compagnie des Indes Rum.

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Compagnie Des Indes
Land Jamaica
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Compagnie des Indes Latino Rum 0,70LTR
Uw waardering