Compagnie des Indes Latino

Compagnie des Indes Latino Rum 0,70LTR

Compagnie des Indes Tricorne Rum 0,70LTR

Compagnie des Indes Tricorne is een witte rum. Deze witte rum is samengesteld uit drie verschillende type witte rum. Hij is voor 55% uit melasse, 40% uit suikerriet en 5% uit Batavia Arrack geproduceerd. Doordat deze rum niet is aangezoet met suiker, is deze rum zeer merkwaardig te noemen.

Normale prijs € 29,95 Speciale prijs € 28,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170063

Compagnie des Indes Tricorne is de eerste witte rum die wordt samengesteld uit drie diverse type witte rum. Hij bestaat namelijk voor 40% uit suikerriet, voor 55% uit melasse en voor 5% uit Batavia Arrack. De Batavia Arrack is afkomstig uit Indonesië. Dit is één van de oudste suikerrietdistillaten wereldwijd.

Compagnie des Indes Rum

Compagnie des Indes nodigt u uit om fantastische rums van verbazingwekkende stijlen uit verschillende landen van over de hele wereld te ontdekken. Ontdek de krachtige, rijke smaak van een traditioneel rumland Jamaica als het gaat om onze Jamaica Navy Strength. Compagnie des Indes geeft de authentieke smaak van rum terug, en dat is veel meer dan alleen maar 'zoet' zijn. Onze rum vertegenwoordigt de oorsprong van elk land en inspireert door hun diversiteit aan smaken - daarom hebben we geen toevoegingen of suiker nodig.

Maak ook kennis met de overige dranken van Compagnie des Indes Rum. 

Meer informatie
Categorie White rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 43%
Merk Compagnie Des Indes
Land Caraïben
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Compagnie des Indes Tricorne Rum 0,70LTR
Uw waardering