Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Coppa Mojito 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
Coppa Mojito is een wereldberoemde klassieke en exotische cocktail! De smaak is verfrissend met mint, Caribische rum en limoensap. TIP: Vul een glas met ijsblokjes en schenk de Coppa Mojito erbij. Maak het af met een schijfje limoen!
minus plus
  • Koop 6 voor € 12,65
  • Koop 12 voor € 12,35
  • Koop 18 voor € 12,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Coppa Mojito 0,70LTR

Coppa Mojito is een wereldberoemde klassieke en exotische cocktail! Coppa Mojito heeft een verfrissende en licht pittige smaak. Het combineert witte rum met verse muntblaadjes, limoensap, suikersiroop en bruiswater om een sprankelende en smaakvolle cocktail te creëren. Coppa Mojito biedt het gemak van een kant-en-klare cocktail met de verfrissende smaak van de klassieke Mojito. Het is een ideale keuze voor liefhebbers van muntachtige cocktails en rum. 

Kant-en-Klaar cocktail gemak met Coppa

Deze mixcocktail is kant-en-klaar, wat betekent dat je geen ingrediënten hoeft te mengen of te schudden. Schenk eenvoudig de gewenste hoeveelheid in een glas, voeg eventueel ijs toe en geniet. Coppa Mojito is ideaal voor mensen die willen genieten van een Mojito zonder de moeite te nemen om alle ingrediënten apart te kopen en te mixen. Het is ook handig voor feestjes en sociale bijeenkomsten.

Serveertips Coppa Mojito

Je kunt Coppa Mojito op verschillende manieren serveren. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om het in een cocktailglas te schenken en te garneren met een schijfje limoen. Anderen voegen ijs toe voor een verfrissende touch.

Coppa Cocktails 

Coppa Cocktails worden geproduceerd door Toorank Distilleries. Deze distilleerderij is opgericht in 1978 door Metaxa, tot vandaag de dag wordt dit familiebedrijf nog erkend als een van de meest innovatieve en snelst groeiende bedrijf uit Nederland. Het bedrijf opereert vanuit een state-of-the-art productiefaciliteit in Zevenaar én uit een even indrukwekkende locatie in Polen. Bekijk ook de andere varianten cocktails van Coppa.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Coppa
Land Nederland
Artikelnummer 20171010G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
heerlijk
Een moijto is altijd heerlijk en vooral deze.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op