Baladin Leon 0,75LTR

Baladin Leon 0,75LTR

Corsendonk Rousse 0,75LTR

Corsendonk Rousse 0,75LTR

Corsendonk Pater 0,75LTR

Corsendonk Pater is een donker bier van hoge gisting met hergisting op fles. De smaak is vol, fruitig met een moutig accent met een kruidige, lichtdroge afdronk.
€ 4,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170817

Corsendonk Pater 0,75LTR

Corsendonk Pater is een donker bier van hoge gisting met hergisting op fles. De smaak is vol, fruitig met een moutig accent met een kruidige, lichtdroge afdronk.

TIP: Erg lekker in combinatie met verschillende tapas als: brie en gevogelte. 

Corsendonk brouwerij 

De Corsendonk brouwerij vindt zijn oorsprong in 1398. De monniken van Corsendonk brouwde niet alleen bier maar stonden ook bekend om hun vaardigheid in het kopiëren van boeken en het geven van bijbelles en Latijn. De activiteiten van het klooster waren echter niet naar de zin van Keizer-Koster Jozef de Tweede van Oostenrijk en hij sloot de orde in 1784. Na de Franse revolutie van 1789 werden de eigendommen en het klooster openbaar verkocht. Vanaf 1906 werd de brouwerijtraditie van Priorij Corsendonk door de Heer Henricus Keersmaekers met zijn eigen brouwerij te Oud-Turnhout voortgezet met het brouwen van het echte Patersbier, welke in 1982 herdoopt werd tot het alom gekend Corsendonk bier.

Meer informatie
Categorie Donker
Inhoud 0,75 liter
Alcoholpercentage 8%
Merk Corsendonk
Land België
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Corsendonk Pater 0,75LTR
Uw waardering