Bulldog London Dry Gin 0,70LTR

Bulldog London Dry Gin 0,70LTR

Hendrick's Gin 0,70LTR

Hendrick's Gin 0,70LTR

Crafter's London Dry Gin 0,70LTR

Crafter's Gin is een ambachtelijke gin uit Estland geïnspireerd door pure Noordse natuur. In het begin van de 20e eeuw is men in Liviko Estland begonnen met de destillatie van de gin in koperen potten. Deze potten worden vandaag de dag gebruikt om Crafters London Dry te produceren.
Normale prijs € 24,95 Speciale prijs € 23,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170164

Crafter's Gin is een ambachtelijke gin uit Estland geïnspireerd door pure Noordse natuur. In het begin van de 20e eeuw is men in Liviko Estland begonnen met de destillatie van de gin in koperen potten. Deze potten worden vandaag de dag gebruikt om Crafters London Dry Gin te produceren. De eerste generatie Liviko Gin Masters hebben hun vaardigheden en geheimen doorgegeven zodat de huidige makers een uitzonderlijk goede gin kunnen maken.
Om een opmerkelijke gin te produceren is er in Estland gezocht naar de beste ingrediënten en unieke kruiden. Het resulteert in een uitzonderlijke gin die perfect is voor cocktails. De gin heeft een florale smaak.

Crafter's Gin

Commander Dry gin wordt gedistilleerd door de distilleerderij Cooymans die werd opgericht in 1828 in de binnenstad van 's Hertogenbosch. De distilleerderij werd genoemd naarJohannes Gerardus Cooymans. Commander Dry gin is mede door zijn zeer gunstige prijs heel populair in Nederland en Engeland. Vaak wordt de gin in combinatie gedronken met tonic of andere frisdranken. Op de achterkant van de fles staat een origineel cocktail recept dat u zeker eens moet proberen. Met deze gin weet u zeker dat u aan een correcte prijs verschillende mensen kan verassen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Crafter's Gin

Meer informatie
Categorie Specerijen & Krachtig
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 43%
Merk Crafters
Land Verenigd Koninkrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Crafter's London Dry Gin 0,70LTR
Uw waardering