Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Damrak Amsterdam Original Gin 0,70LTR

(0 reviews)
Damrak Amsterdam Original Gin is oorspronkelijk afkomstig van de jenever, een Nederlandse uitvinding. Damrak is erg trots dat het de Amsterdamse gin is onder de Londense jongens.
minus plus
  • Koop 6 voor € 21,35
  • Koop 12 voor € 20,75
  • Koop 18 voor € 20,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Damrak Amsterdam Original Gin 0,70LTR

Damrak Amsterdam Original Gin is een Nederlandse gin die bekend staat om zijn unieke smaakprofiel en historische connectie met Amsterdam. Damrak Amsterdam Original Gin is oorspronkelijk afkomstig van de jenever, een Nederlandse uitvinding. Damrak is erg trots dat het de Amsterdamse gin is onder de Londense jongens. De Damrak Gin heeft een vrolijke fles daarnaast heet het tonen van citrus in de smaak waardoor het alles behalve een standaard London Dry Gin is. Het is een frisse, slimme gin. De gin is erg populair geworden door zijn prima kwaliteit en smaak. 

Ontdek de Smaak van Amsterdam

Deze gin wordt gemaakt met een mix van 17 botanicals, waaronder jeneverbes, sinaasappelschil, koriander, lavendel en kardemom. Dit zorgt voor de complexiteit van de smaak. Damrak Amsterdam Original Gin heeft een frisse en uitnodigende smaak met tonen van sinaasappelschil, jeneverbessen en kruiden. Het heeft een evenwichtige en citrusachtige smaak die het onderscheidt van traditionele gins.

Damrak Amsterdam puur of in de mix

Deze gin kan worden genoten in een verscheidenheid aan cocktails, zoals de klassieke Gin & Tonic, Negroni, en Martinigerechten. Het is ook heerlijk puur met ijs. Damrak Amsterdam Original Gin is een uitnodigende keuze voor liefhebbers van gin die op zoek zijn naar een verfrissende twist op dit klassieke distillaat. Met zijn levendige smaken en historische band met Amsterdam biedt het een heerlijke en unieke gin-ervaring. 

Damrak Gin

Zo’n 130 jaar geleden verscheen de eerste fles Boomsma “Oud Friesche” Beerenburger op tafel. Dit karakteristieke kruidenbitter werd al snel in brede kring gewaardeerd. Vandaag de dag brengt Boomsma een uitgebreid assortiment aan binnen- en buitenlandse dranken. Ook Damrak is hier een onderdeel van. De gin is vernoemd naar de Damrak-straat in Amsterdam, waar ooit talloze gin-distilleerderijen waren gevestigd. Damrak-gin eert de historische gin-traditie van de stad. Maak ook kennis met de dranken van Damrak Gin.

Meer informatie
Soort Zacht & Zoet
Merk Damrak
Land Nederland
Artikelnummer 20170165G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op