Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Danzig Lachs Goldwasser 0,70LTR

(0 reviews)

De Danzig Lachs Goldwasser is een van de oudste merken ter wereld. Met zijn 22 karaats bladgoud werd het goudwater al snel de favoriet van de edele samenleving. Het geheime originele recept dat stamt uit de 17e eeuw is altijd ongewijzigd gebleven, is een teken van authenticiteit. De Goldwasser is gemaakt van de beste kruiden en nobele specerijen.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Danzig Lachs Goldwasser

De Danzig Lachs Goldwasser is een van de oudste merken ter wereld. Met zijn 22 karaats bladgoud werd het goudwater al snel de favoriet van de edele samenleving. Het geheime originele recept dat stamt uit de 17e eeuw is altijd ongewijzigd gebleven, is een teken van authenticiteit. De Goldwasser is gemaakt van de beste kruiden en nobele specerijen. Hoofdbestanddeel van deze Goldwasser zijn anijs en kaneel. De kruidenlikeur wordt afgerond met kruidnagel en zoethout.

Goud in Elke Druppel

De naam zegt het al - goud is de ster van deze likeur. In elke fles vind je subtiele vlokken echt 23-karaats bladgoud, zorgvuldig opgenomen in een heerlijke melange van kruiden en specerijen. Dit is niet zomaar een drankje; het is een gouden ervaring. Laat elke slok van deze gouden likeur je gehemelte strelen met een harmonie van kruiden en specerijen. De toevoeging van bladgoud voegt niet alleen visuele pracht toe, maar verrijkt ook de smaak, waardoor een onvergetelijke ervaring ontstaat.

Serveer met Elegantie

Danzig Lachs Goldwasser verdient een plek op een chique aperitieftafel of als een speciale after-dinner traktatie. Serveer het gekoeld en bewonder de gouden vlokken die dansen in het glas terwijl je proost op het goede leven. Ontdek het gouden huwelijk van smaak en elegantie met Danzig Lachs Goldwasser. Een drankje dat niet alleen je glas verfraait, maar ook een eerbetoon is aan de prachtige stad Danzig en zijn rijke geschiedenis van vakmanschap.

Danzig

Danzig, met zijn rijke maritieme geschiedenis en artistieke erfgoed, heeft een likeur voortgebracht die de stadselegante belichaamt. Goldwasser is al sinds de 16e eeuw een symbool van verfijning en wordt beschouwd als een ambassadeur van Danzigs vakmanschap.

Meer informatie
Soort Kruiden likeur
Merk Danzig
Land Duitsland
Artikelnummer 20170466W
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op