Commander Dry Gin 0,70LTR

Commander Dry Gin 0,70LTR

GMG London Dry Gin 0,70LTR

GMG London Dry Gin 0,70LTR

De Borgen New Style Genever 0,70LTR

De Borgen New Style Genever is een jenever met de nieuwe stijl door de jenever scherper en toegankelijker te maken. Deze nieuw stijl werd toegepast omdat er nieuwe trends in de smaak en distilleermethode kwamen in de 19e eeuw.
Normale prijs € 26,95 Speciale prijs € 25,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170166

De Borgen New Style Genever is een jenever met de nieuwe stijl door de jenever scherper en toegankelijker te maken. Deze nieuw stijl werd toegepast omdat er nieuwe trends in de smaak en distilleermethode kwamen in de 19e eeuw. Deze nieuwe jenever is geinspireerd op de invloed van de jenever in de cocktailwereld. De jenever is rijk in de neus met frisse aroma’s van kruiden, citrus en jeneverbessen. De jenever heeft een hint van nootmuskaat. De jenever heeft een lange en zachte afdronk.

De Borgen Jenever

De Borgen Dutch Cornwyn wordt vaak genoemd als de 'Nederlandse Bourbon', deze korenwijn is vol van smaak, rijk, eiken, korrelig en zoet. Gemaakt door De Borgen Distillery, de ambachtelijke afdeling van één van de laatste onafhankelijke familiebedrijven Nederlandse jenever stokerijen in het noorden van Nederland.

Maak ook kennis met de overige dranken van De Borgen Jenever

Meer informatie
Categorie Fris & Citrus
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 42%
Merk De Borgen
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:De Borgen New Style Genever 0,70LTR
Uw waardering