Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

De Kuyper Butterscotch 0,70LTR

(0 reviews)
De Kuyper Butterscotch is een likeur met de geuren van karamel en toffee. De Kuyper Butterscotch is een lichtbruine doorzichtige likeur met een smaak die lekker zoet is maar toch goed in balans. De afdronk van deze likeur is zeer zoet. De likeur heeft een percentage alcohol van 15%.
 • Koop 6 voor
  € 14,00
 • Koop 12 voor
  € 13,65
 • Koop 18 voor
  € 13,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Kuyper Butterscotch 0,70LTR

De Kuyper Butterscotch is een likeur met de geuren van karamel en toffee. De Kuyper Butterscotch is een lichtbruine doorzichtige likeur met een smaak die lekker zoet is maar toch goed in balans. De afdronk van deze likeur is zeer zoet. De likeur heeft een percentage alcohol van 15%. Bij elke slok presenteert De Kuyper Butterscotch een zachte en romige smaakervaring. De boterachtige textuur combineert moeiteloos met de zoetheid van karamel, waardoor een weelderig palet van smaken ontstaat. De toegevoegde vanille accentueert de complexiteit, waardoor deze Nederlandse likeur een onweerstaanbare charme krijgt.

De Kuyper Butterscotch cocktail

Met De Kuyper Butterscotch kunnen ook overheerlijke cocktails worden gemaakt. Een van deze cocktails is de Apple Pie deze kan makkelijk thuis worden gemaakt. Doormiddel van de volgende stappen staat deze heerlijke cocktail binnen een paar minuten op tafel.

Ingrediënten:

 • IJsblokjes
 • 15 ml De Kuyper Butterscotch likeur
 • 15 ml Gold strike
 • 30 ml Apfelkorn
 • 60 ml appelsap

Stappen:

 1. Doe het ijs in een cocktailglas.
 2. Doe alle ingrediënten bij in het cocktailglas.
 3. Roer het glas stevig door.
 4. Proost!

De Kuyper

Ontdek de weelderige wereld van De Kuyper Likeuren, waar Nederlandse meesterlijkheid en ongeëvenaarde smaak samenkomen. Al sinds 1695 staat De Kuyper synoniem voor vakmanschap, passie en een ongekende toewijding aan het creëren van likeuren die de zintuigen betoveren. Laat je meevoeren door een reeks verfijnde en diverse likeuren die de rijke geschiedenis van de Nederlandse likeurtraditie belichamen. De Kuyper onderscheidt zich door zijn ambachtelijke benadering van likeurbereiding. Elke fles vertelt het verhaal van vakmanschap, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met innovatieve flair. Het resultaat is een verzameling likeuren die zowel tijdloos als eigentijds zijn. Of je nu houdt van fruitige explosies, romige texturen, kruidige accenten of subtiele bloemige tonen, De Kuyper heeft een likeur voor elke smaakvoorkeur. Van klassiekers zoals Peachtree en Blue Curaçao tot verrassende creaties, de collectie omvat een scala aan smaakbelevingen.

Ontdek ook alle overige dranken van De Kuyper.

Meer informatie
Soort Mix
Merk De Kuyper
Land Nederland
Artikelnummer 20170725G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op