De Kuyper Bessenjenever 1LTR

De Kuyper Bessenjenever 1LTR

De Kuyper Citroen Brandewijn 1LTR

De Kuyper Citroen Brandewijn 1LTR

De Kuyper Citroenjenever 1LTR

De Kuyper Citroenjenever is een lekkere en stevige jenever. De Kuyper is voornamelijk bekend van zijn likeuren die met de beste zorg worden gemaakt, dat is bij deze jenever niet anders. De Kuyper Citroenjenever is een drank die uitblinkt in de vakmanschap en jaren ervaring.
€ 14,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170989

De Kuyper Citroenjenever 1LTR

De Kuyper Citroenjenever is een lekkere en stevige jenever. De Kuyper is voornamelijk bekend van zijn likeuren die met de beste zorg worden gemaakt, dat is bij deze jenever niet anders. De Kuyper Citroenjenever is een drank die uitblinkt in de vakmanschap en jaren ervaring.

De Kuyper 

Koninklijke De Kuyper is een innovatieve, internationale producent van likeuren, advocaat en jenevers en 's werelds grootste leverancier van cocktail likeuren. Dit Nederlandse familiebedrijf voert naast de eigen merk producten ook merken als Sierra Tequila, Peach Tree, Cafetique en Schipperbitter. De producten worden geproduceerd in Nederland, Canada en de V.S en geëxporteerd naar ruim 100 landen. De Kuyper verkoopt jaarlijks meer dan 50.000.000 flessen wereldwijd.

Meer informatie
Categorie Fruit Jenever
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 30%
Merk De Kuyper
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:De Kuyper Citroenjenever 1LTR
Uw waardering