Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

De Kuyper Elderflower 0,70LTR

(0 reviews)
De Kuyper Elderflower is een frisse vlierbloesem likeur met fijne en subtiele smaken en een vleugje honing. Door tientallen jaren ervaring is de kennis van het maken en door de beste ingrediënten, een bijzonder krachtige likeur ontstaan.
minus plus
  • Koop 6 voor € 13,85
  • Koop 12 voor € 13,55
  • Koop 18 voor € 13,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Kuyper Elderflower 0,70LTR

De Kuyper Elderflower is een frisse vlierbloesem likeur met fijne en subtiele smaken en een vleugje honing. Door tientallen jaren ervaring is de kennis van het maken en door de beste ingrediënten, een bijzonder krachtige Nederlandse likeur ontstaan.

Vlierbloesem likeur

Vlierbloesem likeur is een verfijnde en bloemige drank die wordt gemaakt door de delicate bloemen van de vlier (Sambucus nigra) te laten trekken in alcohol, vaak samen met suiker om een zoete smaak toe te voegen. De likeur biedt bloemige aromatische tonen met zachte en vaak zoete nuances. Dit maakt het een veelzijdig ingrediënt voor een breed scala aan drankjes en cocktails.

De Kuyper Elderflower Cocktail Inspiratie

Laat je creativiteit de vrije loop met De Kuyper Elderflower. Voeg een vleugje bloemige finesse toe aan klassieke cocktails zoals de Elderflower Martini of creëer je eigen vernieuwende mixdranken. Ontdek de veelzijdigheid van deze vlierbloesemlikeur. Laat je culinaire verbeelding de vrije loop en ontdek hoe De Kuyper Elderflower een verfijnde toevoeging kan zijn aan diverse gerechten en desserts. Experimenteer met nieuwe smaakcombinaties en verrijk je culinaire creaties met deze bloemige likeur.

De Kuyper

Ontdek de weelderige wereld van De Kuyper Likeuren, waar Nederlandse meesterlijkheid en ongeëvenaarde smaak samenkomen. Al sinds 1695 staat De Kuyper synoniem voor vakmanschap, passie en een ongekende toewijding aan het creëren van likeuren die de zintuigen betoveren. Laat je meevoeren door een reeks verfijnde en diverse likeuren die de rijke geschiedenis van de Nederlandse likeurtraditie belichamen. De Kuyper onderscheidt zich door zijn ambachtelijke benadering van likeurbereiding. Elke fles vertelt het verhaal van vakmanschap, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met innovatieve flair. Het resultaat is een verzameling likeuren die zowel tijdloos als eigentijds zijn. Of je nu houdt van fruitige explosies, romige texturen, kruidige accenten of subtiele bloemige tonen, De Kuyper heeft een likeur voor elke smaakvoorkeur. Van klassiekers zoals Peachtree en Blue Curaçao tot verrassende creaties, de collectie omvat een scala aan smaakbelevingen.

Ontdek ook alle overige dranken van De Kuyper.

Meer informatie
Soort Mix
Merk De Kuyper
Land Nederland
Artikelnummer 20170751G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op