De Kuyper Parfait Amour 0,50LTR

De Kuyper Parfait Amour 0,50LTR

De Kuyper Passion Fruit 0,70LTR

De Kuyper Passion Fruit 0,70LTR

De Kuyper Parfait Amour 0,70LTR

De Kuyper Parfait Amour is een heerlijke, helder paarse likeur. De drank heeft een zoete smaak met citrus tonen en er is een duidelijke aanwezigheid van vanille. De geur van deze likeur is fris met de geur van citrusvruchten en een vleugje vanille. De afdronk van deze likeur is zoet en blijft lang hangen. De Kuyper Parfait Amour heeft een alcoholpercentage van 30%.
€ 11,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170765

De Kuyper Parfait Amour

De Kuyper Parfait Amour is een heerlijke, heldere paarse likeur. De drank heeft een zoete smaak met citrus tonen en er is een duidelijke aanwezigheid van vanille. De geur van deze likeur is fris met de geur van citrusvruchten en een vleugje vanille. De afdronk van deze likeur is zoet en blijft lang hangen. De Kuyper Parfait Amour heeft een alcoholpercentage van 30%.

 

De Kuyper Parfait Amour mix

De Kuyper Parfait Amour is ook heerlijk in cocktails zoals de Brazen Martini deze kan goed zelf gemaakt doormiddel van 15 ml De Kuyper Amour en 75 ml Vodka in een glas te doen, goed roeren, garneren met bessen en proost!

 

De Kuyper

De Kuyper is in 1695 ontstaan doordat Petrus de Kuyper en zijn vrouw Anna Custers een bedrijf opstarten in Horst. De Kuyper maakte en verkocht vaten voor jenever. Hun zoon Jan de Kuyper besloot een andere weg in te slaan en kocht een distilleerderij in Schiedam hier begon hij met het produceren van jenever.

325 jaar later bestaat dit bedrijf nog steeds en is het nog steeds in handen van de familie. Bij het 300-jarige bestaan van De Kuyper heeft het bedrijf het ‘koninklijke’ predicaat mogen ontvangen van Hare Majesteit Koningin Beatrix. Door de generaties heen is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste producent van sterke drank en advocaat.

Meer informatie
Categorie Mix
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 30%
Merk De Kuyper
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:De Kuyper Parfait Amour 0,70LTR
Uw waardering