Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

De Kuyper Sour Apple 0,50LTR

(0 reviews)
De Kuyper Sour Apple is een heerlijke verfrissende likeur met de smaak van Granny Smit appels. Perfect om puur te drinken, of te gebruiken als mixdrankje.
minus plus
  • Koop 6 voor € 11,90
  • Koop 12 voor € 11,60
  • Koop 18 voor € 11,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Kuyper Sour Apple 0,50LTR

De Kuyper Sour Apple is een heerlijke verfrissende likeur met de smaak van Granny Smit appels. Perfect om puur te drinken, of te gebruiken als mixdrankje. Duik in de verfrissende wereld van De Kuyper Sour Apple, nu beschikbaar in een handige 0,50 literfles. Ervaar de knapperige en zure smaak van sappige groene appels die deze Nederlandse likeur kenmerkt.

De Kuyper Sour Apple cocktail

Laat je inspireren door De Kuyper Sour Apple 0,50LTR en creëer sprankelende cocktails die barsten van fruitige verfijning. Voeg een knapperige toets toe aan klassieke mixdranken of ontdek je eigen verrassende creaties met deze levendige groene appelsmaak. Verken de veelzijdigheid van deze heerlijke likeur. Met de Kuyper Sour Apple is ook de heerlijke Appletini cocktail te maken. Hiervoor is nodig 3 cl De Kuyper Sour Apple, 3 cl Vodka en ijsblokjes. Voeg deze ingrediënten samen in een glas en roer voorzichtig door. Garneer de cocktail af met stukjes appel. Proost!

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 0,70 liter biedt De Kuyper aileys je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

De Kuyper

Ontdek de weelderige wereld van De Kuyper Likeuren, waar Nederlandse meesterlijkheid en ongeëvenaarde smaak samenkomen. Al sinds 1695 staat De Kuyper synoniem voor vakmanschap, passie en een ongekende toewijding aan het creëren van likeuren die de zintuigen betoveren. Laat je meevoeren door een reeks verfijnde en diverse likeuren die de rijke geschiedenis van de Nederlandse likeurtraditie belichamen. De Kuyper onderscheidt zich door zijn ambachtelijke benadering van likeurbereiding. Elke fles vertelt het verhaal van vakmanschap, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met innovatieve flair. Het resultaat is een verzameling likeuren die zowel tijdloos als eigentijds zijn. Of je nu houdt van fruitige explosies, romige texturen, kruidige accenten of subtiele bloemige tonen, De Kuyper heeft een likeur voor elke smaakvoorkeur. Van klassiekers zoals Peachtree en Blue Curaçao tot verrassende creaties, de collectie omvat een scala aan smaakbelevingen.

Ontdek ook alle overige dranken van De Kuyper.

Meer informatie
Soort Mix
Merk De Kuyper
Land Nederland
Artikelnummer 20170772F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op