Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

De Kuyper Triple Sec 0,70LTR

(0 reviews)
De Triple Sec van De Kuyper is een gedistilleerde drank die is gemaakt van de extracten van sinaasappel. De sinaasappel is een typisch Curaçao fruit. De Kuyper Triple Sec is heerlijk in verschillende Cocktails zoals een Margarita. Deze likeur heeft een alcoholpercentage van 40%.
minus plus
  • Koop 6 voor € 16,60
  • Koop 12 voor € 15,95
  • Koop 18 voor € 15,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Kuyper Triple Sec 0,70LTR

De Triple Sec van De Kuyper is een gedistilleerde drank die is gemaakt van de extracten van sinaasappel. De sinaasappel is een typisch Curaçao fruit. De Kuyper Triple Sec is heerlijk in verschillende Cocktails zoals een Margarita. Deze Nederlandse likeur heeft een alcoholpercentage van 40%.

Triple Sec

De Kuyper Triple Sec is een sterke en kleurloze likeur die de smaak van sinaasappel bevat. De smaak van sinaasappels is afkomstig van gedroogde schellen van vroeg geplukte sinaasappels. Om de smaak in de drank te krijgen worden de schillen in alcohol geweekt. Laat je inspireren door De Kuyper Triple Sec en creëer klassieke cocktails die barsten van smaak. Voeg een vleugje sinaasappelachtige verfijning toe aan Margaritas, Cosmopolitans, en andere geliefde mixdranken. Verken de veelzijdigheid van deze heerlijke likeur.

De Kuyper

Ontdek de weelderige wereld van De Kuyper Likeuren, waar Nederlandse meesterlijkheid en ongeëvenaarde smaak samenkomen. Al sinds 1695 staat De Kuyper synoniem voor vakmanschap, passie en een ongekende toewijding aan het creëren van likeuren die de zintuigen betoveren. Laat je meevoeren door een reeks verfijnde en diverse likeuren die de rijke geschiedenis van de Nederlandse likeurtraditie belichamen. De Kuyper onderscheidt zich door zijn ambachtelijke benadering van likeurbereiding. Elke fles vertelt het verhaal van vakmanschap, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met innovatieve flair. Het resultaat is een verzameling likeuren die zowel tijdloos als eigentijds zijn. Of je nu houdt van fruitige explosies, romige texturen, kruidige accenten of subtiele bloemige tonen, De Kuyper heeft een likeur voor elke smaakvoorkeur. Van klassiekers zoals Peachtree en Blue Curaçao tot verrassende creaties, de collectie omvat een scala aan smaakbelevingen.

Ontdek ook alle overige dranken van De Kuyper.

Meer informatie
Soort Mix
Merk De Kuyper
Land Nederland
Artikelnummer 20170780G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op