Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

De Kuyper Watermelon 0,50LTR

(0 reviews)
De Kuyper Watermelon is een heerlijke mixlikeur met de heerlijke smaak van rijpe en sappige watermeloen.
minus plus
  • Koop 6 voor € 11,70
  • Koop 12 voor € 11,35
  • Koop 18 voor € 11,20
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Kuyper Watermelon 0,50LTR

De Kuyper Watermelon is een heerlijke mixlikeur met de heerlijke smaak van rijpe en sappige watermeloen. Stap in de wereld van verfrissing met De Kuyper Watermelon, nu beschikbaar in een handige 0,50 literfles. Ervaar de sappige en verkwikkende smaak van zomerse watermeloen in elke slok. Laat je inspireren door De Kuyper Watermelon 0,50LTR en creëer zomerse cocktails die bruisen van smaak. Voeg een vleugje zonovergoten watermeloen toe aan je favoriete mixdranken of ontdek nieuwe en verrassende creaties met deze levendige fruitsmaak. Verken de veelzijdigheid van deze heerlijke Nederlandse likeur.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 0,70 liter biedt De Kuyper je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten. 

De Kuyper Watermelon Cocktail

Met de Kuyper Watermelon is de heerlijke Watermelon Fizz cocktail te maken. Hiervoor is 40 ml De Kuyper Watermelon, 20 ml Three Sixty vodka, 20 ml limoensap en limonade nodig. Vervolgens wordt er een glas gevuld met ijs, hier wordt De Kuyper Watermelon en de Three Sixty vodka aan toegevoegd, vervolgens moet het limoensap toegevoegd worden om het geheel vervolgens af te toppen met limonade. Roer het geheel zachtjes en garneer met een stukje watermeloen.

De Kuyper

Ontdek de weelderige wereld van De Kuyper Likeuren, waar Nederlandse meesterlijkheid en ongeëvenaarde smaak samenkomen. Al sinds 1695 staat De Kuyper synoniem voor vakmanschap, passie en een ongekende toewijding aan het creëren van likeuren die de zintuigen betoveren. Laat je meevoeren door een reeks verfijnde en diverse likeuren die de rijke geschiedenis van de Nederlandse likeurtraditie belichamen. De Kuyper onderscheidt zich door zijn ambachtelijke benadering van likeurbereiding. Elke fles vertelt het verhaal van vakmanschap, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met innovatieve flair. Het resultaat is een verzameling likeuren die zowel tijdloos als eigentijds zijn. Of je nu houdt van fruitige explosies, romige texturen, kruidige accenten of subtiele bloemige tonen, De Kuyper heeft een likeur voor elke smaakvoorkeur. Van klassiekers zoals Peachtree en Blue Curaçao tot verrassende creaties, de collectie omvat een scala aan smaakbelevingen.

Ontdek ook alle overige dranken van De Kuyper.

Meer informatie
Soort Mix
Merk De Kuyper
Land Nederland
Artikelnummer 20170783F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op