De Kuyper Watermelon 0,50LTR

De Kuyper Watermelon 0,50LTR

De Kuyper White Curacao 0,70LTR

De Kuyper White Curacao 0,70LTR

De Kuyper Watermelon 0,70LTR

De Kuyper Watermelon is een heerlijke likeur die door zijn heerlijke smaak van sappige en rijpe watermeloen perfect in de mix ligt.
€ 12,45
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170784

De Kuyper Watermelon

De Kuyper Watermelon is een heerlijke likeur die door zijn heerlijke smaak van sappige en rijpe watermeloen perfect in de mix ligt. Deze likeur is goed te mixen met vodka, suikersiroop, citroensap en Sprite. De Kuyper Watermelon heeft een alcoholpercentage van 20%.

 

De Kuyper

In 1695 beginnen Petrus de Kuyper en Anna Custers een kuiperij in Horst. Zij maken en verkopen vanuit deze kuiperij vaten. Jan de Kuyper, de zoon van Petrus en Anna, slaat in 1752 een andere koers in, en gaat nadat hij een distilleerderij in Schiedam heeft gekocht jenever produceren.

Nadat de zonen van Jan, Johannes en Pieter, erin slagen om een grote distilleerderij in Rotterdam over te nemen, groeit het bedrijf uit tot de grootste distilleerderij van de start. Het bedrijf wordt in 1825 opgesplitst nadat het jarenlang verlies heeft gedraaid. Cornelis Petrus krijgt de leiding in de distilleerderijen in Delfshaven terwijl Johannes de leiding houdt over de Rotterdamse distilleerderijen.

De productie van likeuren zoals De Kuyper Triple Sec en De Kuyper Cherry begon in 1920. In deze reeks zijn later nog meer soorten ontstaan zoals De Kuyper Watermelon. Het bedrijf van Johannes vormen de basis voor het huidige bedrijf.

 

Koninklijke predicaat

Nadat het bedrijf 300 jaar heeft bestaan verleent Hare Majesteit Koningin Beatrix in 1995 aan De Kuyper het predicaat ‘koninklijk’’. Na 325 jaar is De Kuyper nu nog steeds een familiebedrijf. De Kuyper is erin geslaagd om een wereldwijde reputatie te werven als grootste producent van advocaat en likeuren.

Meer informatie
Categorie Mix
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 20%
Merk De Kuyper
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:De Kuyper Watermelon 0,70LTR
Uw waardering