Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

De Monnik Bessenjenever 1LTR

(0 reviews)
Deze goed gebalanceerde Bessenjenever van De Monnik is traditioneel Nederlands gedistilleerd uit de beste grondstoffen. Deze heerlijke Bessenjenever komt het best tot z'n recht met wat blokjes ijs!
minus plus
  • Koop 6 voor € 10,45
  • Koop 12 voor € 10,15
  • Koop 18 voor € 10,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Monnik Bessenjenever 1LTR

Deze goed gebalanceerde Bessenjenever van De Monnik is traditioneel Nederlands gedistilleerd uit de beste grondstoffen. Deze heerlijke Bessenjenever komt het best tot z'n recht met wat blokjes ijs! De Monnik Bessenjenever onthult een geheime bessenmengeling, waarvan het exacte recept vaak met zorg wordt bewaard. Geniet van de perfecte balans tussen zoetheid en fruitige tonen die deze traditionele jenever karakteriseren.

De Monnik Bessenjenever puur of in de mix

Of je nu de voorkeur geeft aan puur genot van Bessenjenever of het gebruikt als ingrediënt voor mixdranken, De Monnik Bessenjenever 1LTR biedt veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Probeer het puur, on the rocks, of ontdek nieuwe smaakcombinaties in verschillende cocktails.

Heerlijke kenmerken van Fruitjenever

Wat fruitjenever echt onderscheidt, zijn de smaak en het aroma. Het is een explosie van fruitige genoegens in elke slok. De smaak is helder en fruitig, met de specifieke smaak van de gebruikte vruchten prominent aanwezig. Of het nu de sappige zoetheid van appels, de subtiele peerachtige tonen, de rijke kersensmaak of andere fruitige variaties zijn, fruitjenever biedt een breed scala aan smaken om van te genieten.

De Monnik

De Monnik Dranken is een familiebedrijf uit Oldenzaal dat zich al enkele generaties voortzet. Het bedrijf bestaat sinds 1918 en heeft 85 medewerkers in vaste dienst. Het totale assortiment is breed, diep en bestaat uit circa 9.500 verschillende soorten dranken en drank aanverwante artikelen.

Ontdek ook de overige dranken van De Monnik.

Meer informatie
Soort Fruit Jenever
Merk De Monnik
Land Nederland
Artikelnummer 20170985F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op