Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Di Antonio Limoncello 0,70LTR

(0 reviews)

Di Antonio Limoncello is een heerlijke likeur met een verfrissende citroensmaak. Of je nu van de zomerse sfeer van Italië wilt genieten of op zoek bent naar een zoete en citrusachtige likeur, Di Antonio Limoncello is een heerlijke keuze. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 11,70
  • Koop 12 voor € 11,35
  • Koop 18 voor € 11,20
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Di Antonio Limoncello 0,70LTR

Di Antonio Limoncello staat bekend om zijn heldere en verfrissende citroensmaak. Het is een zoete Italiaanse likeur met de smaak van verse citroenen, wat zorgt voor een verkwikkende en zomerse smaakbeleving.

Zomerse smaakbeleving met Di Antonio Limoncello

De basis van Di Antonio Limoncello bestaat uit citroenschillen die zijn gedrenkt in alcohol om de citroensmaak te extraheren. Deze citroeninfusie wordt vervolgens gezoet met suiker om de zoetheid van de likeur te creëren. Di Antonio Limoncello wordt meestal ijskoud geserveerd als aperitief of digestief. Het kan ook worden gebruikt als ingrediënt in cocktails of gemengd met bruisend water voor een verfrissende longdrink.

Limoncello; Italiaanse oorsprong

Limoncello vindt zijn oorsprong aan de prachtige Amalfikust en het eiland Capri in Zuid-Italië. De likeur wordt traditioneel gemaakt met citroenen die groeien in deze regio. Het zachte klimaat en de vruchtbare grond dragen bij aan de unieke smaak van Limoncello. De basis van Limoncello bestaat uit citroenschillen die worden geweekt in pure alcohol om de citroensmaak te extraheren. Dit mengsel wordt vervolgens gezoet met suikersiroop om de zoetheid van de likeur te bereiken. Water wordt toegevoegd om de alcoholgehalte te verlagen.

Di Antonio

Toorank is een internationaal bekend bedrijf dat al meer dan 40 jaar actief is in de productie en distributie van gedistilleerde dranken. Het heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en heeft vestigingen in verschillende landen over de hele wereld. Toorank staat bekend om zijn expertise in het creëren van een breed scala aan sterke dranken, waaronder likeuren, jenevers, vodka's en andere gedistilleerde dranken. Toorank beheert verschillende merken en productlijnen, waaronder Di Antonio

Meer informatie
Soort Mix
Merk Di Antonio
Land Italië
Artikelnummer 20170468F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op