Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Dictador 12YO 0,70LTR

(0 reviews)

Dictador 12YO is een rum met een zeer breed scala aan heerlijke smaken. Tonen van eikenhout, rook, tannine en citroen zijn meteen aanwezig bij de eerste slok. Vervolgens zijn tonen van marsepein, vanille, dadels, marshmallows, donkere toffee en gebrande amandelen aanwezig. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 36,85
  • Koop 12 voor € 36,25
  • Koop 18 voor € 35,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Dictador 12YO 0,70LTR

Dictador 12YO is een "Dark Rum". Deze rum is samengesteld uit verschillende vaten met verschillende leeftijden. Hierdoor kunnen smaken zich beter ontwikkelen. Deze vaten zijn acht tot veertien jaar oud. Dictador 12YO heeft een rijk smakenpalet, bestaande uit eikenhout, rook, citroen, tannine. Hierop volgen tonen van dadels, donkere toffee, marsepein, vanille, marshmallows en gebrande amandelen. De afdronk is even gecompliceerd en wordt aangevuld met tonen van droog fruit en een prettige hoeveelheid eikenhout. Een echte smaaksensatie.

Ontdek de Colombiaanse Complexiteit van Dictador 12YO Rum

Dictador 12YO is een luxe Colombiaanse rum met een veroudering van 12 jaar, wat bijdraagt aan zijn complexe smaakprofiel en diepte. Dictador-rum wordt geproduceerd in Colombia, wat ongebruikelijk is omdat Colombia niet traditioneel wordt geassocieerd met rumproductie. Het merk is opgericht door Don Julio Arango y Parra en heeft een geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 20e eeuw.

Puur genieten met Dictador 12YO

Dictador 12YO kan puur worden genoten, hetzij op kamertemperatuur of met een enkele ijsblokje om de smaken te openen. Het is ook een uitstekende keuze om van te nippen als een after-dinner digestief. Het is een keuze voor rumliefhebbers die op zoek zijn naar een fijne en goed gerijpte drank om van te genieten.

Dictador Rum

Dictador wordt geproduceerd in Colombia en rijpt volgens het solera systeem. Hierbij liggen vaten opgestapeld met aan de bovenkant het jongste product. Onderin ligt het oudste product, waar vervolgens rum afgetapt en gebotteld wordt. Dictador was toezichthouder die zich in 1751 vestigde om de handel tussen Spanje en haar koloniën te bevorderen. De ‘Dictador’ werd verliefd op een rum die daar gedistilleerd werd en besloot om zelf een distilleerderij te beginnen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Dictador Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Dictador
Land Colombia
Artikelnummer 20170065G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op