Dictador 20YO

Dictador 20YO 0,70LTR

Dictador 12YO 0,70LTR

Dictador 12YO is een rum met een zeer breed scala aan heerlijke smaken. Tonen van eikenhout, rook, tannine en citroen zijn meteen aanwezig bij de eerste slok. Vervolgens zijn tonen van marsepein, vanille, dadels, marshmallows, donkere toffee en gebrande amandelen aanwezig. In de afdronk komen hints van eikenhout en droog fruit naar voren. Een rum met een volle, rijke smaak.

Normale prijs € 31,95 Speciale prijs € 29,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170065

Dictador 12YO is een "Dark Rum". Deze rum is samengesteld uit verschillende vaten met verschillende leeftijden. Hierdoor kunnen smaken zich beter ontwikkelen. Deze vaten zijn acht tot veertien jaar oud. Dictador 12YO heeft een rijk smakenpalet, bestaande uit eikenhout, rook, citroen, tannine. Hierop volgen tonen van dadels, donkere toffee, marsepein, vanille, marshmallows en gebrande amandelen. De afdronk is even gecompliceerd en wordt aangevuld met tonen van droog fruit en een prettige hoeveelheid eikenhout. Een echte smaaksensatie.

Dictador Rum

Dictador wordt geproduceerd in Colombia en rijpt volgens het solera systeem. Hierbij liggen vaten opgestapeld met aan de bovenkant het jongste product. Onderin ligt het oudste product, waar vervolgens rum afgetapt en gebotteld wordt. Dictador was toezichthouder die zich in 1751 vestigde om de handel tussen Spanje en haar koloniën te bevorderen. De ‘Dictador’ werd verliefd op een rum die daar gedistilleerd werd en besloot om zelf een distilleerderij te beginnen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Dictador Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Dictador
Land Colombia
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Dictador 12YO 0,70LTR
Uw waardering