Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Dictador 20YO 0,70LTR

(0 reviews)

Dictador 20YO is een "Dark Rum". Aroma's van kaneel, karamel, eikenhout, nootmuskaat, vanille, rozijnen en gedroogde bessen komen gezamenlijk de neus in. Het rijke smakenpalet bestaat uit tonen van karamel, eikenhout, tannine, citroensap, vanille, gedroogd fruit, ahornsiroop en diverse kruiden.

minus plus
  • Koop 6 voor € 47,80
  • Koop 12 voor € 47,20
  • Koop 18 voor € 46,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Dictador 20YO 0,70LTR

Dictador 20YO is een twintig jaar oude "Dark Rum". Deze rum is samengesteld uit meerdere vaten met verschillende leeftijden, waardoor smaken zich beter ontwikkelen. Dit wordt ook wel de Solera methode genoemd. Aroma's van eikenhout, karamel, kaneel, nootmuskaat en vanille gaan gepaard met aroma's van rozijnen en gedroogde bessen de neus in. Bij de eerste slok zijn het eikenhout en de karamel aanwezig, gevolgd door tonen van citroensap en tannine en fijne hints van vanille, ahornsiroop, gedroogd fruit en diverse kruiden. In de afdronken komen het eikenhout en de karamel weer terug, wat zorgt voor een gladde, lange afdronk.

Ontdek de Colombiaanse Complexiteit van Dictador 20YO Rum

Dictador 20YO ondergaat een indrukwekkende rijping van 20 jaar in eikenhouten vaten. Deze langdurige rijping zorgt ervoor dat de rum de subtiele smaken van het hout kan opnemen en integreren, wat resulteert in een zijdezachte en complexe drank. Dictador-rum wordt geproduceerd in Colombia en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 20e eeuw. Het merk heeft zich gevestigd als een producent van hoogwaardige rum.

Puur genieten met Dictador 20YO

Dictador 20YO kan het beste puur worden genoten, op kamertemperatuur. Het is een ideale keuze als after-dinner digestief om van te nippen en de complexe smaken te waarderen. Dictador 20YO is een zeldzame en uitzonderlijke rum voor fijnproevers die op zoek zijn naar een drank met een ongekende diepte en complexiteit.

Dictador Rum

Dictador wordt geproduceerd in Colombia en rijpt volgens het solera systeem. Hierbij liggen vaten opgestapeld met aan de bovenkant het jongste product. Onderin ligt het oudste product, waar vervolgens rum afgetapt en gebotteld wordt. Dictador was toezichthouder die zich in 1751 vestigde om de handel tussen Spanje en haar koloniën te bevorderen. De ‘Dictador’ werd verliefd op een rum die daar gedistilleerd werd en besloot om zelf een distilleerderij te beginnen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Dictador Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Dictador
Land Colombia
Artikelnummer 20170066G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op