Diplomatico Reserva Exclusiva

Diplomatico Reserva Exclusiva 0,70LTR

Diplomatico Mantuano 0,70LTR

Diplomatico Rum is een "Dark Rum" die geproduceerd wordt in Venezuela bij Unidas Distillery. Deze rum draagt heerlijke aroma's van zoete vruchten en diverse kruiden met zich mee. Het smakenpalet bestaat uit tonen van vanille, eikennoten en gedroogd fruit aanwezig. Diplomatico rum staat bekend als één van de fijnste Zuid-Amerikaanse rum soorten.

Normale prijs € 24,95 Speciale prijs € 21,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170068

Diplomatico Mantuano is een mooie "Dark Rum". Deze rum heeft een heerlijk aroma met hinten van diverse kruiden en zoete vruchten. In de smaak zijn tonen van eikennoten, vanille en gedroogd fruit aanwezig die zorgen voor een aangename afdronk. Deze veelzijdige rum is ideaal voor cocktails en andere mixdranken. De rum kan natuurlijk ook puur gedronken worden, zodat alle aroma's goed tot hun recht komen. Diplomatico Rum wordt geproduceerd in Venezuela bij Unidas Distillery. Het merk staat bekend als één van de fijnste soorten Zuid-Amerikaanse rum.

Diplomatico Rum

Diplomatico ligt bij de uitzonderlijk natuurlijke omgeving van het Terepaima National Park, gelegen in de buurt van de distilleerderij, dat zorgt voor de ideale omgeving voor een premium rum. Gunstige klimatologische omstandigheden zoals warme dagen, koele nachten en hoge luchtvochtigheid, En dat gecombineerd met zuiver water en zeer vruchtbare grond, want die zijn essentieel bij het definiëren van het onvergelijkbare smaakprofiel van onze rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van Diplomatico Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Diplomatico
Land Venezuela
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Diplomatico Mantuano 0,70LTR
Uw waardering