Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Diplomatico Mantuano 0,70LTR

(0 reviews)

Diplomatico Rum is een "Dark Rum" die geproduceerd wordt in Venezuela bij Unidas Distillery. Deze rum draagt heerlijke aroma's van zoete vruchten en diverse kruiden met zich mee. Het smakenpalet bestaat uit tonen van vanille, eikennoten en gedroogd fruit aanwezig. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 24,75
  • Koop 12 voor € 24,15
  • Koop 18 voor € 23,85
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Diplomatico Mantuano 0,70LTR

Diplomatico Mantuano is een mooie "Dark Rum". Deze rum heeft een heerlijk aroma met hinten van diverse kruiden en zoete vruchten. In de smaak zijn tonen van eikennoten, vanille en gedroogd fruit aanwezig die zorgen voor een aangename afdronk. Diplomatico Rum wordt geproduceerd in Venezuela bij Unidas Distillery. Het merk staat bekend als één van de fijnste soorten Zuid-Amerikaanse rum.

Verken het smaakpalet van Diplomático Mantuano Rum

Diplomático Mantuano heeft een complex smaakprofiel met tonen van gedroogd fruit, karamel, vanille, en lichte kruidigheid. Het is een rum met een zijdezachte textuur en een goed gebalanceerde zoetheid. Diplomático Mantuano ondergaat een rijping in eikenhouten vaten, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van zijn smaak en karakter. De exacte rijpingsperiode kan variëren, maar het resultaat is een rum met diepte en complexiteit.

Puur genieten met Diplomatico Mantuano

Diplomático Mantuano rum kan puur worden gedronken om de smaken volledig te waarderen, hetzij op kamertemperatuur of met een enkel ijsblokje om de smaken te openen. Het is ook geschikt voor gebruik in cocktails, zoals de klassieke rum-cola of de Mojito. Diplomático Mantuano is een rum die de traditie van Venezolaanse rumproductie eer aandoet en een uitstekende keuze is voor liefhebbers van premium rum met een rijke smaak. Het vakmanschap en de kwaliteit van deze rum maken het een gewaardeerde toevoeging aan de wereld van sterke drank.

Diplomatico Rum

Diplomatico ligt bij de uitzonderlijk natuurlijke omgeving van het Terepaima National Park in Venuzuela, gelegen in de buurt van de distilleerderij, dat zorgt voor de ideale omgeving voor een premium rum. Gunstige klimatologische omstandigheden zoals warme dagen, koele nachten en hoge luchtvochtigheid,eEn dat gecombineerd met zuiver water en zeer vruchtbare grond, want die zijn essentieel bij het definiëren van het onvergelijkbare smaakprofiel van deze rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van Diplomatico Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Diplomatico
Land Venezuela
Artikelnummer 20170068G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op