Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Diplomatico Reserva Exclusiva 0,70LTR

(0 reviews)

Diplomatico Reserva Exclusiva is een "Dark Rum". Deze rum is een blend van diverse soorten "pot still" rum. Deze rum soorten hebben minimaal twaalf jaar gerijpt in eikenhouten vaten. De smakenpalet is zeer rijk met tonen van walnoot, karamel en nootmuskaat. Deze rum is van goede kwaliteit en heeft al meerdere prijzen op zijn naam staan.

minus plus
  • Koop 6 voor € 41,75
  • Koop 12 voor € 41,15
  • Koop 18 voor € 40,25
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Diplomatico Reserva Exclusiva

Diplomatico Reserva Exclusiva is een blended "Dark Rum". Deze rum is gemaakt van diverse soorten "pot still" rum en heeft minimaal twaalf jaar in kleine, eikenhouten vaten gerijpt. Deze rum heeft een mooie koperen kleur met een ietwat gouden gloed eromheen. De rijke smaak heeft tonen van karamel, nootmuskaat en walnoot. De kwaliteit van deze rum is niet onopgemerkt.

Venezolaanse Exclusieve Rum

Diplomático Reserva Exclusiva heeft een complex en weelderig smaakprofiel met tonen van donkere chocolade, karamel, toffee, vanille en gedroogd fruit. Het is een zeer zoete rum met een zijdezachte textuur en een lange, warme afdronk. Deze premium rum komt uit Venezuela, een land met een lange geschiedenis van rumproductie. Diplomático is een van de meest gerespecteerde Venezolaanse rummerken en staat bekend om zijn toewijding aan vakmanschap.

Puur genieten van Diplomático Reserva Exclusiva

Diplomático Reserva Exclusiva wordt meestal puur gedronken om de complexe smaken volledig te waarderen. Het kan op kamertemperatuur worden geserveerd of met een enkel ijsblokje om de smaken te openen. Het is ook geschikt voor gebruik in premium cocktails, zoals de Old Fashioned. Diplomático Reserva Exclusiva is een rum voor fijnproevers en liefhebbers van luxe sterke drank. De uitgebalanceerde zoetheid en complexiteit maken het tot een van de meest gevierde rums ter wereld, en het is een aanwinst voor elke drankencollectie.

Diplomatico Rum

Diplomatico ligt bij de uitzonderlijk natuurlijke omgeving van het Terepaima National Park in Venuzuela, gelegen in de buurt van de distilleerderij, dat zorgt voor de ideale omgeving voor een premium rum. Gunstige klimatologische omstandigheden zoals warme dagen, koele nachten en hoge luchtvochtigheid,eEn dat gecombineerd met zuiver water en zeer vruchtbare grond, want die zijn essentieel bij het definiëren van het onvergelijkbare smaakprofiel van deze rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van Diplomatico Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Diplomatico
Land Venezuela
Artikelnummer 20170069G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op