Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

DiSaronno Amaretto 1LTR

5/5.0 (1 reviews)

De Disaronno Amaretto is een 100% natuurlijke drank met een zoet en fruitig karkater, de basiscomponenten van het recept zijn bittere amandelen, vanille en cacao. Deze componenten versterken de likeur dusdanig dat Disaronno een buitengewoon onderscheidende smaak krijgt.

minus plus
  • Koop 6 voor € 22,75
  • Koop 12 voor € 22,15
  • Koop 18 voor € 21,85
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Disaronno Amaretto 1LTR

De Disaronno Amaretto is een 100% natuurlijke Italiaanse drank met een zoet en fruitig karkater, de basiscomponenten van het recept zijn bittere amandelen, vanille en cacao. Deze componenten versterken de likeur dusdanig dat Disaronno een buitengewoon onderscheidende smaak krijgt. De likeur is gluten en allergievrij. 

Disaronno Amaretto, 1 Liter Puur Genot

Dit grotere formaat is ideaal voor liefhebbers van Disaronno en stelt je in staat om langer van deze heerlijke likeur te genieten. Het literformaat is een populaire keuze voor feestjes en thuisgebruik, en het biedt waar voor je geld voor degenen die graag Disaronno in grotere hoeveelheden willen aanschaffen. Geniet van de karakteristieke amandelsmaak en zoetheid van Disaronno in dit handige en royale formaat.

Amaretto; Italiaans oorsprong

Amaretto vindt zijn oorsprong in Italië, waar het in de 16e eeuw werd uitgevonden. De legende gaat dat een kunstenaar in Saronno, Italië, amaretto creëerde als een geschenk voor een bewonderaar, wat leidde tot de creatie van de beroemde likeur. Amaretto heeft wereldwijd aan populariteit gewonnen en wordt vaak geassocieerd met de Italiaanse keuken en levensstijl. Het wordt vaak geserveerd in bars en restaurants over de hele wereld.

DiSaronno

DiSaronno Amaretto wordt geproduceerd in Saronno, Italië. Het is een van de meest herkenbare Italiaanse likeuren en heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1525. Volgens de legende is het recept voor DiSaronno afkomstig van een kunstenaar genaamd Bernardino Luini, die in de 16e eeuw werkte in de kerk van Santa Maria delle Grazie in Saronno. Hij zou de opdracht hebben gekregen om een fresco te schilderen van de Madonna, en een lokale herbergier schonk hem een likeur met een mix van amandelen en abrikozen om zijn waardering te tonen. Het recept voor deze likeur werd generaties lang doorgegeven en geheim gehouden.

In 1947 werd het DiSaronno-merk formeel opgericht door de familie Reina, die het oorspronkelijke recept van de likeur herontdekte en besloot om het commercieel te produceren. Sindsdien is DiSaronno uitgegroeid tot een wereldberoemd merk en een symbool van Italiaanse gastvrijheid en traditie. De likeur wordt nog steeds geproduceerd in Saronno, Italië, en blijft trouw aan zijn rijke geschiedenis en authentieke smaak. Het is een eerbetoon aan de lange traditie van likeurproductie in deze regio en wordt vaak geassocieerd met de warme en gastvrije cultuur van Italië.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Disaronno
Land Italië
Artikelnummer 20170473G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Lekker
Een lekkere Amaretto! Deze moet je proberen met Cola en ijsblokjes word die veel lekkerder van
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op