Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Dolce Cilento Crema di Pistachio 0,70LTR

(0 reviews)

De Dolce Cilento Crema di Pistacchio is een heerlijke Italiaanse likeur die gebaseerd is op Pistache noot. De likeur is romig van smaak en is heerlijke te mixen door de koffie en chocolademelk. Een scheutje likeur over het ijs is ook heerlijk.

minus plus
  • Koop 6 voor € 20,65
  • Koop 12 voor € 20,05
  • Koop 18 voor € 19,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Dolce Cilento Crema di Pistacchio 0,70LTR

De Dolce Cilento Crema di Pistacchio is een heerlijke Italiaanse likeur die gebaseerd is op Pistache noot. De likeur is romig van smaak en is heerlijke te mixen door de koffie en chocolademelk. Een scheutje likeur over het ijs is ook heerlijk. Dolce Cilento Crema di Pistachio biedt een onweerstaanbare smaakbeleving voor liefhebbers van pistachenoten en romige likeuren. 

Een romige verwennerij voor Pistache-Liefhebbers

De voornaamste ingrediënten van Dolce Cilento Crema di Pistachio zijn verse pistachenoten en room. De pistachenoten worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om hun authentieke smaak te behouden, terwijl de room de likeur zijn romige textuur geeft. Deze likeur is geïnspireerd door de Cilento-regio, gelegen in Zuid-Italië, waar pistachenoten een traditioneel en geliefd ingrediënt zijn in de culinaire wereld. De Cilento-regio staat bekend om zijn vruchtbare grond en de teelt van hoogwaardige pistachenoten, die de basis vormen voor deze likeur.

Puur genieten met Dolce Cilento Crema di Pistachio

Dolce Cilento Crema di Pistachio kan puur worden genoten als digestief, vaak gekoeld geserveerd. Het is ook een heerlijke toevoeging aan koffie, cocktails, ijs of desserts, waardoor je gerechten en drankjes een nootachtige en romige twist krijgen.

Dolce Cilento

Dolce Cilento likeuren vinden hun oorsprong in de Cilento-regio, gelegen in de regio Campanië in Zuid-Italië. Deze regio staat bekend om zijn vruchtbare grond en de teelt van heerlijke fruitsoorten, kruiden en andere natuurlijke ingrediënten die de basis vormen voor de likeuren van Dolce Cilento. Dolce Cilento biedt een gevarieerd assortiment likeuren die de unieke smaken en geuren van de Cilento-regio vangen. Deze omvatten likeuren met fruitige smaken zoals citroen, sinaasappel en meloen, maar ook romige likeuren en kruidenlikeuren.

De likeuren van Dolce Cilento worden vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde en lokaal geproduceerde ingrediënten. Verse vruchten, kruiden en andere natuurlijke smaakstoffen worden gebruikt om de authentieke en heerlijke smaakprofielen van de likeuren te creëren. Elk type Dolce Cilento likeur heeft zijn eigen unieke smaakprofiel, variërend van fris en fruitig tot romig en zoet. Deze likeuren zijn ontworpen om de zintuigen te betoveren en de essentie van de Cilento-regio te weerspiegelen.

Bekijk hier het overige aanbod Dolce Cilento likeuren.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Dolce Cilento
Land Italië
Artikelnummer 20170476F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op