Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Dolce Cilento Meloncello 0,70LTR

(0 reviews)

De Dolce Cilento Meloncello is een heerlijke meloenlikeur die afkomstig is uit Italie. Deze heerlijke likeur is gemaakt op basis van heerlijke Cantaloupe meloenen. Deze likeur is één van de vele heerlijke likeuren van Dolce Cilento. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 20,65
  • Koop 12 voor € 20,05
  • Koop 18 voor € 19,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Dolce Cilento Meloncello 0,70 LTR

De Dolce Cilento Meloncello is een heerlijke meloenlikeur die afkomstig is uit Italië. Deze heerlijke likeur is gemaakt op basis van heerlijke Cantaloupe meloenen. Deze likeur is één van de vele heerlijke likeuren van Dolce Cilento.

Italiaanse fruitsensatie in een likeur

Dolce Cilento Meloncello heeft een rijke en sappige meloensmaak, die wordt aangevuld met een subtiele zoetheid. Het heeft een verfrissend en fruitig karakter met een vleugje exotisme. Dolce Cilento Meloncello wordt gemaakt van vers meloensap, alcohol en suiker. De meloensmaak wordt geëxtraheerd uit de sappige pulp van de meloenen, wat resulteert in een smaakvolle en verfrissende likeur.

Puur genieten met Dolce Cilento Meloncello

Deze likeur is heerlijk te drinken met een blokje ijs, maar hij kan ook prima direct uit de vriezer gedronken worden. De Dolce Cilento Meloncello is ook heerlijke te mengen met een sorbets of andere toetjes. Door de invloeden van alcohol en meloen krijgt je sorbet een extra verfijnde smaak. 

Dolce Cilento

Dolce Cilento likeuren vinden hun oorsprong in de Cilento-regio, gelegen in de regio Campanië in Zuid-Italië. Deze regio staat bekend om zijn vruchtbare grond en de teelt van heerlijke fruitsoorten, kruiden en andere natuurlijke ingrediënten die de basis vormen voor de likeuren van Dolce Cilento. Dolce Cilento biedt een gevarieerd assortiment likeuren die de unieke smaken en geuren van de Cilento-regio vangen. Deze omvatten likeuren met fruitige smaken zoals citroen, sinaasappel en meloen, maar ook romige likeuren en kruidenlikeuren.

De likeuren van Dolce Cilento worden vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde en lokaal geproduceerde ingrediënten. Verse vruchten, kruiden en andere natuurlijke smaakstoffen worden gebruikt om de authentieke en heerlijke smaakprofielen van de likeuren te creëren. Elk type Dolce Cilento likeur heeft zijn eigen unieke smaakprofiel, variërend van fris en fruitig tot romig en zoet. Deze likeuren zijn ontworpen om de zintuigen te betoveren en de essentie van de Cilento-regio te weerspiegelen.

Bekijk hier het overige aanbod Dolce Cilento likeuren.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Dolce Cilento
Land Italië
Artikelnummer 20170474F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op