Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Don Papa 10YO 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)

Don Papa 10YO is een Filipijnse "Dark Rum". Hij heeft zeven jaar gerijpt op het eiland Negros, rondom de berg Kanlaon. Deze rum heeft een prachtige amberkleur en draagt lichte, fruitige aroma's met zich mee. Een lange afdronk volgt na een heerlijke, zachte smaak.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Don Papa 10YO 0,70LTR

Don Papa 10YO is een "Dark Rum". Hij is afkomstig uit de Filipijnen. Deze rum is gedestilleerd uit een van de beste suikerriet van de wereld. Don Papa 10YO heeft zeven jaar in eiken vaten gerijpt rondom de berg Kanlaon, op het eiland Negros, om vervolgens tot perfectie gemaakt te kunnen worden. Deze amberkleurige rum draagt lichte, fruitige aroma's met zich mee. De rum heeft een heerlijke, zachte smaak, waarna een lange afdronk volgt.

Ontdek de zorgvuldig gerijpte pracht van Don Papa 10YO Rum

Don Papa 10YO is een rijpe rum met een complex smaakprofiel. Het biedt tonen van vanille, honing, gekonfijte vruchten en een vleugje eikenhout. De rijping van 10 jaar geeft de rum diepte en karakter, resulterend in een zijdezachte en evenwichtige smaak. Deze rum wordt gemaakt van suikerrietmelasse, die wordt gefermenteerd, gedistilleerd en vervolgens gerijpt in Amerikaanse eikenhouten vaten. De natuurlijke ingrediënten en traditionele productiemethoden dragen bij aan de unieke smaak van Don Papa 10YO.

Puur genieten met Don Papa 10YO

Don Papa 10YO is een rum om puur van te genieten, bij voorkeur op kamertemperatuur of met een ijsblokje om de smaken tot hun recht te laten komen. Het is ook een uitstekende keuze om van te nippen en te overpeinzen. 

Don Papa Rum

Don Papa Rum is een eerbetoon aan Papa Isio, een bijna vergeten held van de Filipijnse revolutie. Don Papa was voorheen opzichter op een suikerrietplantage en sloot zich aan bij het verzet om de Spaanse overheersers uit zijn geliefde vaderland te verdrijven. Don Papa rum wordt op het Filipijnse eiland Negros gedistilleerd uit het beste suikerriet dat groeit op rijke, vulkanische grond, waardoor het zijn unieke smaak krijgt.

Maak ook kennis met de overige smaken van Don Papa Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Don Papa
Land Filipijnen
Artikelnummer 20170070G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Goeie donkere rum
De rum heeft een zachte smaak, waarna een lange afdronk volgt. Echt een aanrader als je van donkere rum soorten houdt.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op