Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Don Papa 7YO 0,70LTR

(0 reviews)

Don Papa 7YO is afkomstig van het Filipijnse eiland Negros. Deze rum wordt uit het beste suikerriet van het gebied gedestilleerd. Hierdoor krijgt de rum zijn unieke smaak.

Deze "Dark Rum" heeft een mooie amberkleur en draagt heerlijke aroma's van vanille, honing en gekonfijte vruchten met zich mee. Don Papa 7YO heeft een zachte, delicate smaak ontwikkeld, waarna een complexe en lange afdronk volgt.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Don Papa 7YO is een "Dark rum". Deze rum wordt gedistilleerd uit het beste suikerriet dat afkomstig is van de vulkanische grond rondom de berg Kanlaon op het Filipijnse eiland Negros. Hierdoor krijgt de rum zijn excentrieke smaak. De rum heeft ruim zeven jaar gerijpt op eiken vaten. Deze amberkleurige rum draagt een fruitig aroma van honing, vanille en gekonfijte vruchten met zich mee. Don Papa heeft een zachte, delicate smaak en eindigt met een complexe, lange afdronk. 

Don Papa Rum

Don Papa Rum is een eerbetoon aan Papa Isio, een bijna vergeten held van de Filipijnse revolutie. Don Papa was voorheen opzichter op een suikerrietplantage en sloot zich aan bij het verzet om de Spaanse overheersers uit zijn geliefde vaderland te verdrijven. Don Papa rum wordt op het Filipijnse eiland Negros gedistilleerd uit het beste suikerriet dat groeit op rijke, vulkanische grond, waardoor het zijn unieke smaak krijgt.

Maak ook kennis met de overige dranken van Don Papa Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Don Papa
Land Filipijnen
Artikelnummer 20170071
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op