Don Papa 10YO

Don Papa 10YO 0,70LTR

Don Papa 7YO 0,70LTR

Don Papa 7YO is afkomstig van het Filipijnse eiland Negros. Deze rum wordt uit het beste suikerriet van het gebied gedestilleerd. Hierdoor krijgt de rum zijn unieke smaak.

Deze "Dark Rum" heeft een mooie amberkleur en draagt heerlijke aroma's van vanille, honing en gekonfijte vruchten met zich mee. Don Papa 7YO heeft een zachte, delicate smaak ontwikkeld, waarna een complexe en lange afdronk volgt.

TIJDELIJK UITVERKOCHT

Normale prijs € 34,95 Speciale prijs € 31,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170071

Don Papa 7YO is een "Dark rum". Deze rum wordt gedistilleerd uit het beste suikerriet dat afkomstig is van de vulkanische grond rondom de berg Kanlaon op het Filipijnse eiland Negros. Hierdoor krijgt de rum zijn excentrieke smaak. De rum heeft ruim zeven jaar gerijpt op eiken vaten. Deze amberkleurige rum draagt een fruitig aroma van honing, vanille en gekonfijte vruchten met zich mee. Don Papa heeft een zachte, delicate smaak en eindigt met een complexe, lange afdronk. 

Don Papa Rum

Don Papa Rum is een eerbetoon aan Papa Isio, een bijna vergeten held van de Filipijnse revolutie. Don Papa was voorheen opzichter op een suikerrietplantage en sloot zich aan bij het verzet om de Spaanse overheersers uit zijn geliefde vaderland te verdrijven. Don Papa rum wordt op het Filipijnse eiland Negros gedistilleerd uit het beste suikerriet dat groeit op rijke, vulkanische grond, waardoor het zijn unieke smaak krijgt.

Maak ook kennis met de overige dranken van Don Papa Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Don Papa
Land Filipijnen
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Don Papa 7YO 0,70LTR
Uw waardering