Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Dooley's Toffee liqueur 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)

Dooley's Toffee Liqueur is een mix van Belgische toffee, Dutch Cream en Vodka. Een heerlijke combinatie! Zacht en zoet gaan hand in hand bij deze likeur. Wereldwijd heeft deze likeur meerdere prijzen en awards gewonnen

minus plus
  • Koop 6 voor € 12,65
  • Koop 12 voor € 12,35
  • Koop 18 voor € 12,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Dooley's Toffee Liqueur 

Dooley's Toffee Liqueur staat bekend om zijn romige en zoete smaak. Het heeft onmiskenbare toffee-tonen, gecombineerd met de zachtheid van room. De smaak is als een heerlijke traktatie met een rijke, decadente textuur. Dooley's Toffee Liqueur bestaat uit Toffee karamel en Vodka: 2 ingrediënten die overal ter wereld in de smaak vallen. 

De zoete Luxe van Dooley's Toffee Liqueur

Dooley's is oorspronkelijk een Duitse likeur en heeft een lange geschiedenis van vakmanschap. Het wordt gemaakt met behulp van hoogwaardige ingrediënten en zorgvuldige productiemethoden om de smaak en kwaliteit te waarborgen. Dooley's Toffee Liqueur bevat natuurlijke toffee-smaak, room, en een vleugje premium vodka. Deze combinatie creëert de unieke smaak die geliefd is bij likeurliefhebbers over de hele wereld.

Dooley's Toffee Liqueur in de mix

Hoe te genieten van deze likeur? puur, met een blokje ijs, bij de koffie of in een cocktail. Wil je een keer iets anders proberen, mix het dan eens met een bolletje vanille ijs. Doordat deze likeur minder vet bevat dan andere cream liqueurs, is het een lekkere toevoeging in een cocktail. Ook kun je puur genieten van deze likeur.

Dooley's likeur

Het merk Dooley's is in 1726 opgericht door de familie Waldemar Behn in Eckernförde een plaats in Noord-Duitsland. De familie is tot op de dag van de vandaag nauw betrokken bij het bedrijf. Wat Dooley's bijzonder maakt, is de voortdurende betrokkenheid van de familie Behn bij het bedrijf. De toewijding aan kwaliteit en vakmanschap wordt al generaties lang doorgegeven, wat heeft bijgedragen aan het succes van Dooley's als een hoogwaardige likeur. Dooley's is doordrenkt van een authentieke Duitse geest en vakmanschap. Het merk heeft een erfenis van bijna 300 jaar in likeurbereiding, wat resulteert in een onderscheidende en heerlijke likeurervaring. Bekijk hier het overige aanbod van Dooley's Likeur.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Dooley's
Land Duitsland
Artikelnummer 20170482F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Top
Wie van toffees houd moet deze proberen. Echt een top drankje!

Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op