Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Drambuie Whisky 1LTR

(0 reviews)

De Drambuie whisky is een heerlijke schotse whisky. De naam van de drank betekend "voldoening", het recept is een goed bewaard geheim. Er worden onder andere kruiden, specerijen en heidehoning toegevoegd aan de whisky. Hierdoor krijgt de whisky een unieke smaak.

minus plus
  • Koop 6 voor € 31,40
  • Koop 12 voor € 30,80
  • Koop 18 voor € 30,20
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Drambuie whisky 1LTR

De Drambuie whisky is een heerlijke Schotse whisky. De naam van de drank betekend "voldoening", het recept is een goed bewaard geheim. Er worden onder andere kruiden, specerijen en heidehoning toegevoegd aan de whisky. Hierdoor krijgt de whisky een unieke smaak. De whisky is diep goud van kleur. De whisky heeft in de neus aroma's van honing, gedroogde vijgen, heide, abrikozen, rozijnen,  kruidnagel en zoethout. De whisky heeft een complexe en verfijnde zoete smaak. Daarnaast heeft deze whisky tonten van gedroogd fruit. De whisky heeft een lange afdronk. 

Meer genieten met Drambuie Whisky 1 Liter

Drambuie Whisky is verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder dit literformaat (1 liter). Dit grotere formaat kan handig zijn als je van plan bent om van deze heerlijke whiskylikeur te genieten of als je van plan bent om cocktails te maken voor een grotere groep mensen. Het literformaat biedt meer waar voor je geld en zorgt ervoor dat je voldoende Drambuie hebt voor verschillende gelegenheden.

Drambuie Whisky

Drambuie vindt zijn oorsprong in Schotland, waar het recept al meer dan 260 jaar wordt bewaard als een zorgvuldig bewaard geheim. Het is geïnspireerd door de legendes van Prins Charles Edward Stuart en zijn epische vlucht door de Schotse Hooglanden. Het verhaal gaat dat de likeur zijn oorsprong vond tijdens de Jacobitische opstand in Schotland, toen Prins Charles Edward Stuart (ook wel bekend als Bonnie Prince Charlie) op de vlucht was. Een plaatselijke herbergier, John MacKinnon, zou de prins geholpen hebben en als dank het geheime recept van Drambuie hebben ontvangen. Bekijk hier de overige whisky's van Drambuie.

Meer informatie
Soort Whisky likeur
Merk Drambuie
Land Schotland
Artikelnummer 20170488G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op