Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

El Dorado 12YO 0,70LTR

(0 reviews)
El Dorado 12YO is een blended "Dark Rum". Deze rum is gemaakt van verschillende, speciaal geselecteerde oude rum. Deze rum soorten zijn minstens twaalf jaar gerijpt in eikenhouten vaten. Deze rum is zeer geschikt om te gebruiken voor verschillende cocktails en mixdranken.
minus plus
  • Koop 6 voor € 30,85
  • Koop 12 voor € 30,25
  • Koop 18 voor € 29,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

El Dorado 12YO 0,70LTR

El Dorado 12YO is een blended "Dark Rum". Deze rum is gemaakt van verschillende, speciaal geselecteerde oude rum. Deze rum soorten zijn minstens twaalf jaar gerijpt in eikenhouten vaten. El Dorado 12YO is een favoriet onder rumliefhebbers vanwege zijn diepte, complexiteit en zijdezachte smaak. Of je nu een doorgewinterde rumkenner bent of gewoon op zoek bent naar een uitzonderlijke drank om van te genieten, deze rum biedt een onvergetelijke smaakbeleving.

Een rum van ongeëvenaarde verfijning en diepte

El Dorado 12YO staat bekend om zijn rijke en complexe smaken. De rum biedt tonen van gedroogd fruit, vanille, karamel, chocolade en kruiden. Het heeft een evenwichtige zoetheid en een zijdezachte textuur, waardoor het een plezier is om te drinken. De "12YO" in de naam van de rum staat voor 12 jaar rijping. El Dorado 12YO wordt gerijpt in eikenhouten vaten, wat bijdraagt aan de complexe smaken en diepe kleur. De langdurige rijping zorgt voor een gladde en rijke smaak.

Puur genieten van El Dorado 12YO

El Dorado 12YO is een rum die puur kan worden genoten, over ijs kan worden geschonken of kan worden gebruikt in rumcocktails zoals de El Presidente of de Rum Sour. Het is een Dark rum die uitnodigt tot langzaam nippen en het ontdekken van zijn vele smaaklagen.

El Dorado Rum

De internationaal bekroonde El Dorado Rums worden door Demerara Distillers Limited in Guyana geproduceerd. De rumproductie in Guyana dateert al van de 17e eeuw en heeft zich ontwikkeld tot een kunstvorm. El Dorado heeft deze lange traditie voortgezet en heeft wereldwijd erkenning gekregen voor zijn hoogwaardige rum.El Dorado produceert een scala aan rumvarianten met verschillende leeftijden, variërend van jonge en frisse rum tot goed gerijpte, complexe rum. De leeftijd van de rum heeft invloed op de smaakprofielen, variërend van lichte en fruitige tonen tot diepere, rijkere smaken. Een kenmerkende eigenschap van El Dorado-rum is de rijping in eikenhouten vaten. Dit draagt bij aan de complexiteit en diepte van de smaken, evenals de karakteristieke kleur van de rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van El Dorado Rum.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk El Dorado
Land Guyana
Artikelnummer 20170072G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op