El Dorado 3YO Cask Aged White

El Dorado White Rum 3 Years Old Cask Aged 0,70LTR

El Dorado 8YO Cask Aged

El Dorado Rum 8 Years Old Cask Aged 0,70LTR

El Dorado Rum 5 Years Old Cask Aged 0,70LTR

Rating:
90% of 100
El Dorado Rum 5 Years Old Cask Aged is een geblende “Dark Rum”. Alle rums die zijn gebruikt, hebben minimaal vijf jaar gerijpt in eiken vaten. Deze amberkleurige rum heeft een levendig smakenpalet met tonen van kokos, fruit en karamel. In de afdronk komt een zachte tint van vanille naar voren.
Normale prijs € 18,95 Speciale prijs € 17,75
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170077

El Dorado 5YO Cask Aged is een geblende “Dark Rum”. Alle rums die zijn gebruikt, hebben minimaal vijf jaar gerijpt in eiken vaten. Deze amberkleurige rum heeft een levendig smakenpalet met tonen van kokos, fruit en karamel. In de afdronk komt een zachte tint van vanille naar voren.

El Dorado Rum

De internationaal bekroonde El Dorado Rums worden door Demerara Distillers Limited in Guyana geproduceerd. Hier wordt sinds 1670 de traditionele teelt van suikerriet gecombineerd met het distilleren van rum met het kenmerkende El Dorado-aroma. Demerara Distillers combineert lokale tradities en vakmanschap met moderne en verfijnde verwerking- en distilleertechnieken. De veelzijdige El Dorado Rums worden o.a. gedistilleerd in de beroemde en unieke houten distillatiekolom. De zeer bijzondere houten distillatiekolom (sinds 1832) deed zijn werk oorspronkelijk op de Enmore suikerplantage.

Maak ook kennis met de overige dranken van El Dorado Rum.

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk El Dorado
Land Guyana
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:El Dorado Rum 5 Years Old Cask Aged 0,70LTR
Uw waardering