El Dorado 5YO Cask Aged

El Dorado Rum 5 Years Old Cask Aged 0,70LTR

Negrita Dark

Negrita Dark 1LTR

El Dorado Rum 8 Years Old Cask Aged 0,70LTR

El Dorado Rum 8 Years Old Cask Aged is een blend van vier van de traditionele ‘Stills’ van Demerara Distillers. De rum is afkomstig uit Guyana en heeft een leeftijd van acht jaar. Deze El Dorado draagt aroma’s van karamel en tabak met zich mee. De smaak is zacht met hints van eikenhout en butterscotch.
Normale prijs € 22,95 Speciale prijs € 19,45
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170078

El Dorado 8YO is een blend van vier van de traditionele ‘Stills’ van Demerara Distillers. De rum is afkomstig uit Guyana en heeft een leeftijd van acht jaar. Deze El Dorado draagt aroma’s van karamel en tabak met zich mee. De smaak is zacht met hints van eikenhout en butterscotch.

El Dorado Rum

De internationaal bekroonde El Dorado Rums worden door Demerara Distillers Limited in Guyana geproduceerd. Hier wordt sinds 1670 de traditionele teelt van suikerriet gecombineerd met het distilleren van rum met het kenmerkende El Dorado-aroma. Demerara Distillers combineert lokale tradities en vakmanschap met moderne en verfijnde verwerking- en distilleertechnieken. De veelzijdige El Dorado Rums worden o.a. gedistilleerd in de beroemde en unieke houten distillatiekolom. De zeer bijzondere houten distillatiekolom (sinds 1832) deed zijn werk oorspronkelijk op de Enmore suikerplantage.

Maak ook kennis met de overige dranken van El Dorado Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk El Dorado
Land Guyana
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:El Dorado Rum 8 Years Old Cask Aged 0,70LTR
Uw waardering